logo-webp

اولین رسانه‌ی تخصصی معرفی بهترین شرکت‌های مهاجرتی و گردشگری

عمان

بهترین شرکت مهاجرت به عمان 【سال 1403】✅+ لیست ۱۰ تایی

این روزها مهاجرت به عمان برای بسیاری از ایرانیان به هدف مهمی تبدیل شده و افراد زیادی خواستار زندگی در این کشور عربی هستند. در این مقاله قصد داریم علاوه بر معرفی بهترین شرکت مهاجرت به عمان، این کشور را به‌صورت کامل به شما معرفی کنیم.

عمان یکی از کشورهای حاشیه خلیج‌فارس است که ایرانیان آشنایی کمی با آن دارند؛ این کشور مانند دیگر کشورهای همسایه جزو کشورهای عربی محسوب می‌شود.

یکی از دلایل آشنایی ایرانیان با این کشور ارزش واحد پول آن است که در حال حاضر باارزش‌ترین واحد پول در جهان می‌باشد و ارزش بسیار بالایی نسبت به ریال ایران دارد.

همین موضوع باعث شده تا بسیاری از ایرانیان به‌واسطه ارزش پول بالا به این کشور برای کار و سرمایه‌گذاری مهاجرت کنند.

البته این موضوع تنها مختص به ایرانیان نمی‌باشد و در سال‌های اخیر به‌واسطه پیشرفت‌های چشمگیر کشورهای عربی سرمایه‌گذاران زیادی جذب عمان شده‌اند.

یکی از دلایلی که کشور عمان را برای ما ایرانیان جذاب می‌کند نزدیک بودن فاصله این کشور با ایران است که رفت‌وآمد را برای ما آسان‌تر کرده است.

همچنین با زندگی در عمان که روابط نزدیک و خوبی با ایران دارد می‌توانید زندگی راحتی را تجربه کنید. اما این تنها دلیل جذابیت این کشور نیست!

اکثر مردم در کشور عمان مسلمان و البته شیعه هستند که همین موضوع فرهنگ آنها را به ما بسیار نزدیک کرده که باعث شده تفاوت زیادی در زمان مهاجرت حس نکنید.

قوانین کشور، پوشش، جشن‌های مذهبی و صدها مورد دیگر است که مشابه فرهنگ ما ایرانیان است که حس زندگی در خانه را به ما می‌دهد.

اگر زندگی در عمان برای شما هم جذاب است در ادامه همراه ما باشید تا درباره این کشور، هزینه‌های زندگی، مزایا و معایب و تمام روش‌های مهاجرت به عمان اطلاعات جذابی به شما ارائه کنیم.

فهرست مطالب

آشنایی با عمان

آشنایی با عمان

عمان یک کشور زیبا و متفاوت است که میراث‌فرهنگی غنی، مناظر طبیعی خیره‌کننده و مردمی مهمان‌نواز دارد. عمان یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌های خاورمیانه است که تاریخ آن به هزاره ششم پیش از میلاد برمی‌گردد.

این کشور تحت‌تأثیر فرهنگ‌ها و دین‌های مختلفی در طی قرن‌ها از جمله فرهنگ فارس، اسلام، پرتغال، بریتانیا و هند بوده است. همچنین عمان نقش مهمی در تجارت دریایی در اقیانوس هند و مناطق دورتر ایفا کرده است.

عمان کشوری مدرن و پیشرفته است که در دهه‌های اخیر پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی کسب کرده است و این درحالی‌که اصول و ارزش‌های خود را حفظ کرده است.

این کشور عضو سازمان ملل متحد، اتحادیه عرب، شورای همکاری خلیج‌فارس و جنبش غیرمتعهد است. همچنین آنها به دلیل سیاست‌های خارجی و روابط دیپلماتیک خود پیشرفت‌های چشمگیری در سیاست‌های خود داشته‌اند.

عمان در ساحل جنوب شرقی شبه‌جزیره عرب و در کنار دریای عرب و دریای عمان واقع شده است. عمان با سه کشور امارات متحده عربی از سمت شمال غرب، عربستان سعودی از سمت غرب و یمن از سمت جنوب غرب هم مرز می‌باشد.

همچنین عمان دو منطقه جداگانه دارد؛ مسندم که توسط امارات متحده از بقیه عمان جدا شده است و مدحا که توسط امارات متحده احاطه شده است.

مساحت کلی عمان 309,500 کیلومترمربع معادل 119,500 مایل مربع است که آن را به‌عنوان 70 مین کشور بزرگ جهان از نظر مساحت تبدیل کرده است.

جغرافیای متنوع عمان شامل کوهستان‌ها، بیابان‌ها، دشت‌ها، چشمه‌ها، جزایر و سواحل می‌شود. بلندترین نقطه عمان جبل شمس است که به ارتفاع 3,004 متر (9,856 فوت) از سطح دریا می‌رسد. پایین‌ترین نقطه عمان هم دریای عرب است که در سطح دریا واقع شده است.

عمان دارای آب‌وهوای گرم و خشک است که دمایی در بازه 15 درجه سانتی‌گراد تا 49 درجه سانتی‌گراد طی سال دارد. بارش باران در این کشور به جز منطقه جنوبی دهفار بسیار کم است.

پایتخت عمان شهر مسقط است که بزرگ‌ترین شهر و مرکز اقتصادی و فرهنگی کشور است. مسقط در ساحل دریای عمان قرار گرفته و توسط کوهستان‌ها و دریا احاطه شده است.

مسقط جمعیتی حدود 1.5 میلیون نفر دارد که تقریباً یک‌سوم جمعیت کل عمان را تشکیل می‌دهد. شهر مسقط یکی از قدیمی‌ترین شهرها در خاورمیانه است با تاریخی که بیش از 2,000 سال به گذشته برمی‌گردد.

این شهر برای قرن‌های زیادی یکی از بنادر و مراکز تجاری مهم بوده و شرق و غرب را به هم متصل می‌کرد. همچنین مسقط تحت حکومت‌های مختلفی همچون فرهنگ فارس، پرتغال و بریتانیا بوده است.

مسقط در سال 1793 زمانی که سلطان قابوس بن سعید کشور را تحت حکومت خود در آورد پایتخت عمان شد. مسقط شهری پویا و تاریخی است که ترکیبی از جاذبه‌های باستانی و اماکن مدرن را ارائه می‌دهد.

برخی از نمادهای مسقط شامل مسجد جامع سلطان قابوس است که یکی از بزرگ‌ترین مساجد جهان است؛ سالن اپرا شاهنشاهی مسقط نمونه‌ای خیره‌کننده از معماری عمان است و صدها مکان دیگر که تاریخ این کشور را تعریف می‌کنند.

زبان رسمی عمان عربی است که بیشتر مردم به این زبان به‌عنوان زبان اول یا دوم خود صحبت می‌کنند. همچنین زبان عربی در ادارات دولتی، آموزش، رسانه‌ها و دین استفاده می‌شود. بااین‌حال تعدادی زبان دیگر توسط گروه‌های قومی و جوامع مختلف در این کشور صحبت می‌شود که برخی از این زبان‌ها شامل:

  • بلوچی
  • بانتو
  • اردو
  • انگلیسی

جمعیت فعلی عمان در سال 2023 حدود 4,658,680 نفر تخمین زده شده است. جمعیت عمان معادل 0.06٪ از جمعیت جهان کل است. چگالی جمعیت این کشور برابر با 15 نفر به‌ازای هر کیلومترمربع می‌باشد.

میانگین سن جمعیت در سال 2023 برابر با 29.2 سال است. نرخ رشد جمعیت عمان برابر با 1.49٪ است که بالاتر از میانگین جهانی 0.97٪ است.

عمان یکی از سریع‌ترین رشد جمعیت در جهان با نرخ رشد بیش از 9٪ در سال را دارد. این رشد به افزایش نرخ تولد و کاهش نرخ مرگ در این کشور اشاره دارد.

همچنین عمان تجربه ورود بی‌سابقه مهاجران به‌ویژه از هند و بنگلادش که در بخش‌های مختلفی از جامعه مشغول به کار هستند داشته است. این مهاجران تقریباً نیمی از جمعیت عمان را تشکیل می‌دهند.

اقتصاد عمان به طور عمده به بخش نفت و گاز آن وابسته است که حدود 64٪ از درآمد صادرات، 45٪ از درآمد دولتی و 50٪ از تولید ناخالص داخلی را تشکیل می‌دهد.

عمان ذخایر نفت زیادی به مقدار حدود 5.4 میلیارد بشکه و ذخایر گاز طبیعی به مقدار حدود 849.5 میلیارد مترمکعب دارد. این کشور بیشتر نفت و گاز خود را به چین، هند، ژاپن، کره جنوبی و کشورهای آسیایی دیگر صادر می‌کند.

بااین‌حال عمان سعی دارد تنوعی به اقتصاد خود ببخشد و با سرمایه‌گذاری در بخش‌های دیگری مانند گردشگری، کشاورزی، شیلات، تولید، حمل‌ونقل، انرژی، معدن‌کاری و آموزش از نفت و گاز دور شود.

عمان یک برنامه بلندمدت دارد که وابستگی به نفت را 9٪ از تولید ناخالص داخلی کاهش دهد. همچنین عمان سعی در خصوصی‌سازی برخی از شرکت‌های دولتی خود و ایجاد محیط سرمایه‌گذاری آزادتر برای سرمایه‌گذاران خارجی دارد.

واحد پولی عمان، ریال عمان (OMR) است. ریال عمان در سال 1973 به‌عنوان جانشین ریال سعودی که برابر پوند استرلینگ بریتانیا بود معرفی شد.

ریال عمان یکی از پرقدرت‌ترین واحدهای پولی جهان است و قدرت خرید بالایی دارد. این واحد پولی نمادهای مختلفی از فرهنگ و میراث کشور را از جمله قلعه‌ها، مساجد، کشتی‌ها، حیوانات و گیاهان روی خود دارد.

ریال عمان به نرخ ثابتی به نسبت دلار آمریکا معامله می‌شود؛ هر 1 ریال عمان معادل 2.6008 دلار آمریکا می‌باشد. نرخ ارز بین ریال عمان و دلار آمریکا از سال 1986 ثابت بوده و با نوسانات بازار تغییر نمی‌کند.

از طرف دیگر، ریال ایران (IRR) به هیچ واحد پولی دیگری وابسته نیست و به دلیل تحریم‌های اقتصادی و ناپایداری سیاسی و تورم افت ارزش زیادی داشته است.

در حال حاضر هر ریال عمان 127550 هزار تومان است که نشان‌دهنده قدرت بالا واحد پولی است. به همین دلیل بسیاری از ایرانیان در سال‌های اخیر به فکر مهاجرت به عمان بوده‌اند.

10 واقعیت جالب در مورد عمان

عمان قدیمی‌ترین دولت مستقل در جهان عرب است. این کشور از سال 1749 توسط همان سلسله اداره شده است.

عمان در زمان‌های قدیم بخش‌هایی از ایران، پاکستان، هند و شرق آفریقا را کنترل می‌کرد.

عمان چهار مکان ثبت شده در میراث جهانی یونسکو دارد که شامل قلعه بهلا (قلعه سفالی باستانی که به قرن 13 میلادی باز می‌گردد)، مکان‌های باستانی بات، الختم و العین (قبرستان‌ها و سکونتگاه‌های پیش تاریخی از هزاره سوم قبل از میلاد)، سیستم‌های آبی آفلای (کانال‌های آبی باستانی که کشاورزی و زندگی اجتماعی را پشتیبانی می‌کنند)، و سرزمین لبان (شبکه‌ای از بنادر، کشتزارها و باغ‌ها که مواد رایحه‌ای تولید و تجارت می‌کرد).

عمان یکی از امن‌ترین کشورهای جهان است و نرخ جرم پایین و پایداری اجتماعی بالایی دارد. عمان در رتبه چهارم از بین 163 کشور در فهرست صلح جهانی 2020 قرار داشت.

عمان بهشت طلایی برای دیدن پرندگان است؛ این کشور بیش از 500 گونه پرنده از سه قاره آسیا، اروپا و آفریقا را در خود جای‌داده. برخی از پرندگان نادر و محلی که می‌توان در عمان مشاهده کرد، شامل کرکس طلایی عربستان، جغد عمان، مرغچه هیوم و کورمورانت سوکوترا می‌باشد.

عمان به‌خاطر صنعت کشتی‌سازی خود معروف است که در طی قرن‌های زیادی به تکامل رسیده است. عمانی‌ها در ساخت داوهای چوبی (کشتی‌های بادبانی سنتی) ماهر هستند که برای ماهیگیری، تجارت و گردشگری استفاده می‌شوند.

عمان یکی از اندک کشورهای جهان با نماد ملی دارای اسلحه است. نماد ملی عمان شامل یک جفت خنجر خمیده (خنجرهای منحنی) روی یک شمشیر است. خنجرها در فرهنگ عمان نمایانگر مردانگی، شجاعت و افتخار هستند.

عمان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان لبان (رایحه مقدس) در جهان است. لبان یک رزین است که از درخت بوسولیا ساکرا به دست می‌آید که به‌صورت اصلی در منطقه دهفار عمان رشد می‌کند.

کشیدن سیگار در مکان‌های عمومی عمان ممنوع است. این ممنوعیت در سال 2006 معرفی شد و تمامی مکان‌های عمومی داخلی و خارجی مانند رستوران‌ها، کافه‌ها، مراکز خرید، پارک‌ها، ساحل‌ها و ورزشگاه‌ها را پوشش می‌دهد. این ممنوعیت شامل سیگارهای الکترونیکی هم می‌شود.

هزینه زندگی در عمان

قبل از محاسبه هزینه‌ها در عمان باید بدانید که قصد مهاجرت به عمان را دارید یا این کشور زیبا را برای گشت‌وگذار انتخاب کرده‌اید؟

در مقاله بهترین شرکت مهاجرت به عمان ما به شما اطلاعات مفیدی درباره هزینه زندگی در این کشور می‌دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

متوسط هزینه ماهیانه برای یک خانواده 4 نفره در عمان حدود 2,629.3 دلار معادل 1,012.3 ریال عمان بدون احتساب اجاره تخمین زده شده است.

این هزینه شامل خوردوخوراک، حمل‌ونقل، قبوض، مراقبت‌های پزشکی، آموزش، پوشاک و سرگرمی می‌شود. البته دقت داشته باشید که هزینه واقعی ممکن است بسته به انتخاب‌ها و سبک زندگی شما متغیر باشد.

  1. خوراک: 295.5 دلار معادل 113.7 ریال عمان
  2. حمل‌ونقل: 172.9 دلار معادل 66.6 ریال عمان
  3. قبوض: 77.7 دلار معادل 29.9 ریال عمان
  4. مراقبت‌های پزشکی: 78 دلار معادل 30 ریال عمان
  5. آموزش: 1,407 دلار معادل 541.6 ریال عمان
  6. پوشاک: 146 دلار معادل 56.2 ریال عمان
  7. سرگرمی: 154 دلار معادل 59.2 ریال عمان

متوسط هزینه ماهیانه برای یک فرد مجرد بدون اجاره در عمان 755.8 دلار معادل 291 ریال عمان تخمین زده شده است. این هزینه‌ها مثل قبل شامل خوردوخوراک، حمل‌ونقل، قبوض، مراقبت‌های پزشکی، پوشاک و سرگرمی می‌شود.

  1. خوراک: 73.9 دلار معادل 28.4 ریال عمان
  2. حمل‌ونقل: 43.2 دلار معادل 16.6 ریال عمان
  3. خدمات کمیابی: 38.8 دلار معادل 14.9 ریال عمان
  4. مراقبت‌های پزشکی: 39 دلار معادل 15 ریال عمان
  5. پوشاک: 36.5 دلار معادل 14.1 ریال عمان
  6. سرگرمی: 77 دلار معادل 29.6 ریال عمان

هزینه زندگی در عمان به طور متوسط 35.6 درصد کمتر از ایالات متحده آمریکا بدون درنظرگرفتن هزینه اجاره است. این به این معناست که می‌توانید کالاها و خدمات یکسان را با هزینه کمتر در عمان نسبت به آمریکا تهیه کنید. در زیر چند مثال از تفاوت‌های قیمتی بین این دو کشور را آورده‌ایم.

  • یک وعده‌غذایی در یک رستوران ارزان‌قیمت در عمان 2 دلار (0.8 ریال) و در ایالات متحده 20 دلار (7.7 ریال) هزینه دارد.
  • یک گالن بنزین در عمان 0.9 دلار (0.3 ریال) و در ایالات متحده 3.4 دلار (1.3 ریال) هزینه دارد.
  • و..

هزینه زندگی در عمان به طور متوسط 61.8 درصد بیشتر از ایران بدون درنظرگرفتن هزینه اجاره است. این به این معناست که برای تهیه کالاها و خدمات یکسان در عمان نسبت به ایران نیاز به پول بیشتری دارید. در زیر چند مثال از تفاوت‌های قیمتی بین این دو کشور آورده شده است.

  • یک وعده‌غذایی در یک رستوران ارزان‌قیمت در عمان 2 دلار (0.8 ریال) و در ایران 1.9 دلار (0.7 ریال) هزینه دارد.
  • یک گالن بنزین در عمان 0.9 دلار (0.3 ریال) و در ایران 0.2 دلار (0.1 ریال) هزینه دارد.
  • یک ویزیت به دکتر در عمان 26 دلار (10 ریال) و در ایران 10 دلار (3.8 ریال) هزینه دارد.
  • و…

قیمت‌های اجاره در عمان به طور متوسط 68.6 درصد کمتر از ایالات متحده هستند. برای مثال یک آپارتمان یک‌خوابه در مرکز شهر در عمان 750 دلار (289 ریال) در ماه و در ایالات متحده 1,800 دلار (693 ریال) در ماه هزینه دارد.

برای اینکه با هزینه‌های زندگی در عمان بیشتر آشنا شوید جدولی از قیمت اقلام و خدمات در عمان برای شما آماده کرده‌ایم که می‌توانید با هزینه‌های این کشور آشنا شوید.

هزینه زندگی در عمان

همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به این وب‌سایت مراجعه کرده و قیمت خدمات و اقلام بیشتری را بررسی کنید.

با عمان بیشتر آشنا شوید

گردشگری یکی از بخش‌های کلیدی عمان است که به تنوع اقتصادی و توسعه اجتماعی این کشور کمک می‌کند. عمان برای گردشگران جاذبه‌های زیادی از مکان‌های تاریخی و میراث‌فرهنگی تا مناظر طبیعی خیره‌کننده و جانوران متنوع دارد.

به گزارش سازمان گردشگری جهانی، عمان در سال 2019 3.5 میلیون توریست بین‌المللی داشته و در رتبه 85 جهان قرار گرفته است.

همچنین درآمد عمان از گردشگری 4.3 میلیارد دلار در سال 2018 و 4.8 میلیارد دلار در سال 2019 بوده است.

عمان یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان نفت و گاز و همچنین محصولات دیگری نظیر کود، فلزات، پلاستیک و مواد شیمیایی است. طبق آخرین گزارش‌ها، عمان در سال 2021 56.9 میلیارد دلار کالا و خدمات را صادر کرد و در رتبه 53 جهانی قرار گرفته  است.

مقصدهای صادراتی اصلی عمان کشورهای چین، هند، امارات متحده، کره جنوبی و عربستان سعودی بوده؛ محصولات صادراتی اصلی عمان شامل نفت خام، گاز، نفت پالایش شده، کودهای نیتروژنی و آهن می‌باشد.

از سوی دیگر عمان در سال 2021 34 میلیارد دلار کالا و خدمات وارد کرده و در رتبه 67 جهانی قرار گرفته است. واردات اصلی عمان از کشورهای امارات متحده، چین، هند، عربستان سعودی و قطر بوده است. محصولات وارداتی اصلی عمان شامل نفت پالایش شده، خودرو، سنگ‌آهن، تجهیزات و طلا بوده است.

عمان اقتصاد روبه‌رشدی دارد که بیشترین وابستگی را به درآمدهای نفت و گاز دارد و تقریباً چهار پنجم درآمد دولتی را تشکیل می‌دهد.

بااین‌حال، عمان استراتژی‌های متنوعی را دنبال می‌کند تا آسیب‌پذیری خود را در برابر نوسانات قیمت نفت کاهش داده و برای شهروندان خود شغل ایجاد کند.

به گزارش صندوق بین‌المللی پول، تولید ناخالص ملی (GDP) عمان در سال 2021، 79.3 میلیارد دلار بوده و در رتبه 69 جهانی قرار گرفته است.

درآمد ناخالص ملی هر نفر در عمان در سال 2021، 16,347 دلار است و در رتبه 56 جهانی قرار دارد. امتیاز آزادی اقتصادی عمان در سال 2023، 58.5 از 100 بود و در رتبه 95 از میان 184 کشور قرار دارد.

عمان نرخ بیکاری تقریباً پایینی نسبت به سایر کشورهای منطقه دارد چرا که فرصت‌های شغلی مختلفی را برای شهروندان و مهاجران خود فراهم می‌کند.

در حال حاضر بیش از هزار شغل در عمان در بخش‌های مختلف از جمله نفت و گاز، ساخت‌وساز، آموزش، مراقبت‌های بهداشتی، خدمات پذیرایی، خرده‌فروشی و فناوری اطلاعات وجود دارد.

عمان یک سیستم بهداشت در سطح جهانی دارد که خدمات با کیفیتی را به شهروندان خود ارائه می‌دهد. عمان در دهه‌های گذشته بهبود‌های چشمگیری را در شاخص‌های بهداشتی مانند کاهش مرگ‌ومیر نوزادان و مادران، افزایش امید به زندگی، و ازبین‌بردن برخی از بیماری‌های انتقالی دست‌یافته است.

به گزارش سازمان بهداشت جهانی، امید به زندگی عمان در سال 2019، 73.9 سال بود و در رتبه 52 از بین 194 کشور قرار گرفته است.

10  شهر بزرگ عمان

  1. مسقط: مسقط پایتخت و بزرگ‌ترین شهر عمان است که حدود 800,000 نفر جمعیت دارد. مسقط در ساحل دریای عمان است و مرکزی برای تجارت، گردشگری، فرهنگ و اداره است.
  2. سیب: سیب شهری در استان مسقط است که حدود 470,000 نفر جمعیت دارد. سیب در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی مسقط قرار دارد و مرکز تجارت، صنعت و آموزش است.
  3. باوشر: باوشر شهری در استان مسقط است که حدود 380,000 نفر جمعیت دارد. باوشر نزدیک دانشگاه سلطان قابوس قرار دارد و منطقه‌ای مسکونی با امکانات مدرن است.
  4. عبری: عبری شهری در استان الظاهرة می‌باشد که حدود 160,000 نفر جمعیت دارد. عبری در منطقه داخلی عمان و شهر کشاورزی با مزارع و باغات نخل است.
  5. سلاله: سلاله شهری در استان الباطنه شمالی است که حدود 160,000 نفر جمعیت دارد. سلاله در ساحل دریای عرب قرار گرفته و مکان تولد سلطان قابوس است که کاخ تابستانی او در این شهر قرار دارد.
  6. سهم: سهم شهری در استان الباطنه شمالی است که جمعیتی حدود 140,000 نفر دارد. سهم یک شهر دریایی با رستوران‌ها و بازارهای دریایی بسیار است.
  7. رستاق: رستاق شهری در استان الباطنه جنوبی می‌باشد که حدود 120,000 نفر جمعیت دارد. رستاق در کنار کوه‌های جبل غربی هجار واقع شده و یک مرکز فرهنگی و تاریخی در عمان است.
  8. صُهار: صُهار شهری در استان الباطنه شمالی است که جمعیتی حدود 110,000 نفر دارد. صُهار در ساحل دریای عمان قرار گرفته و مرکزی صنعتی و تجاری است.
  9. السویق: السویق شهری در استان الباطنه شمالی است که حدود 100,000 نفر جمعیت دارد. السویق دارای مناطق طبیعی مانند ساحل السویق، پارک السویق و لاگون السویق است.
  10. بریمی: بریمی شهری در استان البریمی است که حدود 70,000 نفر جمعیت دارد. بریمی در مرز با امارات متحده عربی قرار دارد و مرکزی برای تجارت و گردشگری است.

مردم عمان در بخش‌های مختلف اقتصادی مانند نفت و گاز، تولید، ساخت‌وساز، گردشگری، آموزش، بهداشت و خدمات مشغول هستند.

دولت عمان سیاست عمانی‌سازی را اجرا کرده است که هدف افزایش اشتغال مردم عمان در زمینه‌های مختلف و کاهش وابستگی به کارگران خارجی را دارد.

مردم عمان از برخی مزایا مانند امنیت اجتماعی، بیمه بهداشتی، مرخصی سالیانه، مرخصی بیماری و مرخصی زایمان در شغل‌های خود برخوردار هستند.

مزایا و معایب زندگی در عمان

مزایا زندگی در عمان

امنیت: شما در عمان احساس امنیت و راحتی می‌کنید چرا که مردم این کشور بسیار مهمان‌نواز هستند. همچنین عمان روابط بین‌المللی خوبی با همسایگان و دیگر کشورها دارد که خطر تنش‌ها را کاهش می‌دهد.

هزینه زندگی: عمان هزینه زندگی کمتری نسبت به بسیاری از کشورها به‌ویژه در زمینه مسکن، حمل‌ونقل و خدمات عمومی دارد. مهاجران می‌توانند مسکن با قیمت مناسبی در مناطق مختلف کشور پیدا کنند.

قیمت ماشین و سوخت هم در عمان نسبتاً ارزان است که رانندگی را به گزینه اقتصادی تبدیل می‌کند. برق، آب، سرمایش و گرمایش و اینترنت هم نسبت به دیگر کشورها به نسبت ارزان هستند.

فرصت‌های شغلی: عمان اقتصادی قوی و متنوع دارد که برای مهاجران به‌ویژه در بخش نفت و گاز که منبع اصلی درآمد کشور است فرصت‌های شغلی زیادی ارائه می‌دهد.

بخش‌های دیگری که از افراد خارجی استفاده می‌کنند شامل ساخت‌وساز، آموزش، مراقبت‌های بهداشتی، خدمات و فناوری اطلاعات می‌شود.

کیفیت زندگی: عمان کیفیت زندگی بالایی دارد که می‌توان آن را در سیستم بهداشتی و درمانی، سیستم آموزشی و زیرساخت‌هایش مشاهده کرد.

سیستم بهداشتی: عمان یک سیستم بهداشتی و درمانی جهانی دارد که پوشش یکنواخت و خدمات با کیفیتی را به شهروندانش ارائه می‌دهد.

سیسان آموزشی باکیفیت: این کشور استاندارد بالایی در آموزش دارد؛ شما در عمان می‌توانید مدارس بین‌المللی خصوصی با امکانات مدرن و اساتید برجسته را تجربه کنید.

زیرساخت‌های مناسب: همچنین عمان زیرساخت‌های مناسبی شامل جاده‌ها، فرودگاه‌ها، بنادر، ارتباطات و حمل‌ونقل عمومی دارد.

طبیعت زیبا: عمان به‌عنوان سرزمین زیبایی‌های طبیعی شناخته می‌شود؛ زیرا دارای مناظر طبیعی چشم‌نواز و حیات‌وحش متنوعی است. مهاجران می‌توانند در عمان از فعالیت‌های تفریحی مختلف و مناظر زیبایی لذت ببرند

اماکن تاریخی: عمان میزبان بسیاری از جاذبه‌های تاریخی و میراث‌فرهنگی است که تاریخ و سنت‌های غنی خود را نشان می‌دهد. برخی از جاذبه‌هایی که مهاجران می‌توانند در عمان از آن بازدید کنند شامل قلعه‌ها، دژها، مساجد، بازارها، موزه‌ها، جشنواره‌ها و رویدادها می‌باشد.

اقلیم و آب‌وهوا: عمان اقلیم و آب‌وهوای خوبی دارد که بستگی به شهر سکونت و فصل دارد. مهاجران می‌توانند برای بیشتر سال روزهای آفتابی و دمای گرم را تجربه کنند. همچنین در فصل پاییز در شهر ظفار هوای خنک و دل‌نشینی دارد که در آن فصل باران و مه در ماه‌های ژوئن تا سپتامبر می‌بارد.

معایب زندگی در عمان

شوک فرهنگی: عمان کشوری است که فرهنگ و سبک زندگی متفاوتی نسبت به اغلب کشورها دارد. مهاجران ممکن است با چالش‌ها و مشکلاتی در سازگاری با فرهنگ و رسوم عمانی مواجه شوند.

ممکن است مهاجران در فعالیت‌های شخصی و حرفه‌ای خود محدودیت‌هایی را مانند مصرف الکل، دسترسی به اینترنت، سانسور رسانه‌ای، حقوق کارگری، مالیات و غیره تجربه کنند.

بروکراسی: عمان کشوری است که دارای بروکراسی و مقررات پیچیده‌ای می‌باشد که بر روی بسیاری از جنبه‌های زندگی مهاجران تأثیر می‌گذارد. مهاجران ممکن است در پروسه اخذ ویزا، کارت اقامت، گواهینامه رانندگی، حساب بانکی، بیمه بهداشتی و سایر اسناد با تأخیر و مشکلاتی روبه‌رو شوند.

هزینه زندگی: با اینکه عمان هزینه زندگی کمتری نسبت به بسیاری از کشورها دارد، اما به نسبت درآمد محلی همچنان نسبتاً گران است. مهاجران ممکن است برخی از موارد و خدمات را در عمان مانند آموزش، بهداشت، لباس پوشاک، سرگرمی و غیره گران‌تر از کشور خودشان دریافت کنند.

آب‌وهوا: با اینکه عمان برای بیشتر سال آب‌وهوایی مطلوب دارد؛ اما در شرایطی ممکن است برای مهاجران چالش‌برانگیز باشد. عمان دارای اقلیم گرم و خشکی است و به دمای ۴۹ درجه سانتیگراد در ماه‌های تابستان هم می‌رسد.

زبان عربی: زبان رسمی عمان عربی است و این زبان برای ارتباط و کسب‌وکار استفاده می‌شود. مهاجران ممکن است در ارتباط با شهروندان و مقامات محلی با مشکلاتی مواجه شوند.

فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی: عمان کشوری با فرهنگ متفاوت و سنتی است که برخی از فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی را که ممکن است مهاجران انتظار داشته باشند محدود می‌کند.

مهاجران مجبور هستند که قوانین و مقررات سختی را در مورد پوشش، مصرف الکل، نمایش علنی عواطف و… رعایت کنند؛ همچنین شما باید به مراسم‌های دینی مردم عمان مثل ماه مبارک رمضان و عید احترام بگذارید.

مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان

عمان کشوری زیبا در خاورمیانه است که برای متقاضیانی که به دنبال زندگی و کار در آن هستند فرصت‌ها و مزایای زیادی را ارائه می‌دهد.

این کشور فرهنگ غنی، مردمان مهمان‌نواز و اقتصاد پایداری دارد؛ اما بااین‌حال مهاجرت به عمان فرایندی سخت است و نیاز به آماده‌سازی و برنامه‌ریزی دارد. در مقاله بهترین شرکت مهاجرت به عمان نحوه مهاجرت به این کشور را برای شما توضیح می‌دهیم.

زبان عربی در عمان اصلی‌ترین وسیله ارتباطی است؛ یادگیری زبان عربی به شما کمک می‌کند که با مردم محلی و مقامات به‌راحتی ارتباط برقرار کنید و همچنین با فرهنگ و رسوم آنها آشنا شوید.

عمان جامعه بزرگی از مهاجران دارد که می‌توانند به سازگاری افراد جدید کمک بسیار زیادی کنند. مهاجران می‌توانند از طریق شبکه‌های اجتماعی، انجمن‌های آنلاین، رویدادها و… با دیگر مهاجران تعامل داشته باشند.

روش‌های مهاجرت به عمان

  • مهاجرت به عمان از طریق سرمایه‌گذاری: این ویزا مناسب کسانی می‌باشد که قصد راه‌اندازی کسب‌وکار یا سرمایه‌گذاری در عمان را دارند. این ویزا تا یک سال معتبر بوده و قابل‌تمدید است. برای درخواست این ویزا باید یک شرکت صحبت کنید یا یک ملکی در این کشور خریداری کنید.
  • مهاجرت به عمان از طریق کار: این ویزا برای متقاضیانی که می‌خواهند در عمان کار کنند می‌باشد. این ویزا تا دو سال معتبر است و قابلیت تمدید دارد. برای درخواست این ویزا شما باید پیشنهاد کار از یک کارفرما یا حامی عمانی داشته باشید.
  • مهاجرت به عمان از طریق تحصیل: این ویزا برای افرادی که می‌خواهند در عمان تحصیل کنند است. این ویزا تا یک سال اعتبار دارد و قابل‌تمدید است. برای درخواست این ویزا باید نامه پذیرش از یک مؤسسه آموزشی معتبر در عمان داشته باشید.
  • مهاجرت به عمان از طریق ازدواج: این ویزا برای افرادی است که با یک شهروند عمانی ازدواج کرده‌اند. ویزا ازدواج تا دو سال معتبر است و قابل‌تمدید می‌باشد. برای درخواست این ویزا این ویزا باید مدارک ازدواج خود را به دولت عمان ارائه دهید.

قوانین شهروندی و اقامت دائم عمان

عمان کشوری در خاورمیانه است که فرهنگ غنی و متنوعی دارد؛ به‌دست‌آوردن شهروندی عمان فرایند آسانی نیست و نیاز به برآورده‌کردن یک سری شرایط دارد.

افرادی که قصد کار در عمان را دارند باید دارای یک ویزای کار معتبر صادر شده توسط کارفرمای عمانی داشته باشند. ویزای کار برای حداکثر دو سال معتبر است و می‌تواند آن را تمدید کنید.

بااین‌حال شرایط برای درخواست شهروندی عمان بسیار پیچیده است؛ درصورتی‌که چند سال به طور مداوم در عمان زندگی و کار کرده باشید و به زبان عربی مسلط شده و سوابق کیفری نداشته باشید شانس دریافت اقامت دائم این کشور را خواهی داشت.

افرادی  که می‌خواهند در عمان تحصیل کنند باید یک ویزای دانشجویی معتبر و نامه پذیرش از یک مؤسسه آموزشی معتبر در عمان داشته باشند.

ویزای دانشجویی برای حداکثر طول دوره آموزشی معتبر است و می‌تواند تمدید شود. بااین‌حال، برای درخواست اقامت دائم عمان از طریق تحصیل روشی وجود ندارد.

حتی شما نمی‌توانید پس از اتمام تحصیل در عمان مشغول به کار شوید؛ این قانون تنها برای کسانی قابل‌اجرا می‌باشد که تحصیلات خود را در آلمان انجام داده و به دنبال کار در این کشور می‌باشند.

ویزای سرمایه‌گذاری برای حداکثر یک سال معتبر است و قابل‌تمدید می‌باشد. بااین‌حال برای درخواست شهروندی عمان متقاضیان باید حداقل مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ ریال عمانی (حدود ۱.۳ میلیون دلار آمریکا) را در یک شرکت با مسئولیت محدود یا یک شرکت سهامی خاص که در عمان و یا در بندهای دولتی عمان می‌باشد سرمایه‌گذاری کرده باشند.

علاوه بر این مورد شما می‌توانید یک شرکت در عمان تأسیس کرده که حداقل ۵۰ شهروند عمانی را در آن استخدام کنید. همچنین باید حداقل به مدت ۵ سال به طور مداوم در عمان زندگی کرده باشید و سوابق کیفری نداشته باشید.

جایگاه پاسپورت عمان

جایگاه پاسپورت عمان

پاسپورت عمان در حال حاضر در رتبه 50 جهان توسط شاخص گذرنامه رتبه‌بندی شده است. این شاخص میزان تراکم جهانی و آزادی سفر صاحبان گذرنامه را بر اساس تعداد کشورهایی که می‌توانند بدون ویزا یا با ویزا سفر کنند اندازه‌گیری می‌شود.

رتبه قدرت گذرنامه عمان 100 می‌باشد، به این معنا که شهروندان این کشور می‌توانند به 100 کشور و منطقه بدون نیاز به ویزا یا با ویزا مسافرتی سفر کنند.

با دردست‌داشتن پاسپورت این کشور می‌توانی به 41 کشور بدون نیاز به ویزا سفر کنید که نشان‌دهنده قدرت متوسط گذرنامه این کشور است. برخی از کشورهایی که صاحبان پاسپورت عمان می‌توانند بدون ویزا وارد آن شوند عبارت‌اند از:

  • بحرین
  • دومنیکا
  • گرجستان
  • ایران
  • سنگاپور
  • و…

همچنین شما می‌توانید با دردست‌داشتن پاسپورت عمان به 52 کشور با ویزا مسافرتی سفر کنید که این کشورها عبارتنداز:

  • یمن
  • ترکیه
  • کویت
  • روسیه
  • آذربایجان
  • و…

هزینه مهاجرت به عمان

برای ورود به و اقامت در عمان انواع مختلفی از ویزاها و مجوزهای اقامت وجود دارد که افراد می‌توانند باتوجه‌به هدف و مدت‌زمان اقامت‌ درخواست دهند.

هزینه این ویزاها و مجوزها بسته به نوع و اعتبار آنها دارد و از 10 ریال تا 300 ریال عمانی که حدود ۷۸۰ دلار آمریکا می‌باشد است.

ویزای گردشگری: هزینه‌های ویزای گردشگری از ۵ ریال عمانی (حدود ۱۳ دلار آمریکا) تا ۲۰ ریال عمانی (حدود ۵۲ دلار آمریکا) متغیر است. این ویزا برای اقامت ۱۰ تا ۳۰ روز معتبر است.

ویزای کار: هزینه ویزای کار از قیمت 10 تا 20 ریال عمانی (حدود ۵۲ دلار آمریکای) باتوجه‌به شرایط متغیر است. این ویزا امکان اقامت تا دو سال را به متقاضیان می‌دهد و قابل‌تمدید است.

ویزای دانشجویی: هزینه ویزای دانشجویی ۲۰ ریال عمانی (حدود ۵۲ دلار آمریکا) است و امکان اقامت تا یک سال را می‌دهد و قابل‌تمدید است.

مهاجرت به عمان از طریق کار

مهاجرت به عمان از طریق کار

عمان یک کشور در خاورمیانه است که برای افراد متقاضی به کار فرصت‌ها و مزایای زیادی ارائه می‌دهد. بااین‌حال مهاجرت به عمان از طریق کار فرایندی آسان و درعین‌حال پیچیده است. در مقاله بهترین شرکت مهاجرت به عمان ما روند دریافت ویزا کاری این کشور را برای شما توضیح خواهیم داد.

یافتن شغل در عمان یکی از اولین گام‌ها برای مهاجرت به این کشور است. راه‌های مختلفی برای جستجوی شغل در عمان وجود دارد که در ادامه برخی از آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

پلتفرم‌های آنلاین کاریابی: در عمان پلتفرم‌های آنلاین زیادی وجود دارد که فرصت‌های شغلی را اعلام می‌کنند؛ برخی از این سایت‌ها مثل  GulfTalent.com، Bayt.com، Indeed.com  کمک بسیار زیادی در این روند به شما می‌کنند.

این وب‌سایت‌ها به شما این امکان را می‌دهند تا شغل‌ها را بر اساس صنعت، مکان، حقوق، تجربه و… جستجو کنید. همچنین می‌توانید رزومه خود را ساخته و به طور مستقیم برای کارفرماها از طریق این آنها ارسال کنید.

آژانس‌های کاریابی: در عمان تعداد زیادی آژانس کاریابی وجود دارند که در یافتن شغل برای مهاجران تخصص دارند. این آژانس‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا شغل‌های مناسبی که با مهارت‌های شما مطابقت داشته باشند پیدا کنید. همچنین آن‌ها می‌توانند در مراحل اخذ ویزا و دیگر مراحل شما را کمک کنند.

پس از تأیید درخواست کار ویزای خود را از طریق ایمیل یا پست دریافت خواهید کرد. شما باید بعد از شش ماه پس از دریافت ویزای کاری وارد عمان شوید.

هنگام ورود شما باید در مدت ۳۰ روز نزد پلیس سلطنتی عمان رفته و ثبت‌نام خود را تکمیل کنید و کارت اقامت خود را دریافت کنید. همچنین افتتاح حساب و اخذ گواهی سلامت پزشکی برای دریافت ویزا ضروری می‌باشد.

عمان در حال حاضر به‌شدت به نیروی کار مهاجر وابسته است که تقریباً نیمی از جمعیت کشور را تشکیل داده‌اند. مهاجران می‌توانند در بخش‌های مختلفی مانند صنعت نفت و گاز، خرده‌فروشی، آموزش، تولید و خدمات مهمان‌داری کار کنند.

افراد شاغل در عمان معمولاً مزایا جذابی را دریافت می‌کنند که اغلب شامل وسایل نقلیه، کمک‌هزینه خرید مسکن، مسافرت‌های کاری، بیمه پزشکی و مبلغی برای کمک‌هزینه تحصیل فرزندان می‌باشد.

اما کار در این کشور محدودیت و قوانین خاص خود را دارد که با رعایت آنها می‌توانید سریع‌تر در فرهنگ عمان ادغام شوید. در ادامه برخی از آنها را برای شما توضیح خواهیم داد.

مهاجران باید پیش از ورود به عمان پیشنهاد کار معتبر داشته باشند چرا که یافتن شغل با ویزای گردشگری غیرقانونی است.

مهاجران باید به فرهنگ و مذهب عمان با پوشش مناسب، خودداری از مصرف الکل، رعایت روزه در ماه مبارک رمضان و… احترام بگذارند.

مهاجران باید زبان عربی را یاد بگیرند چرا که این زبان، زبان رسمی و راه ارتباطی اصلی در عمان است.

هفته کاری در عمان معمولاً بین ۴۰ تا ۴۸ ساعت است که بستگی به تعداد ساعات کاری هر شرکت دارد. معمولاً ساعات کاری از ساعت ۸:۳۰ الی ۹:۰۰ صبح تا ساعت ۵:۳۰ یا ۶:۰۰ عصر می‌باشد.

جمعه روز استراحت مسلمانان است و روز دیگر معمولاً پنج‌شنبه یا شنبه است. در ماه رمضان ساعات کاری به شش ساعت برای تمام کارکنان کاهش می‌یابد.

برای درخواست مجوز کار در عمان، مهاجران باید ویزای معتبر داشته باشند که به آنها اجازه اقامت بیش از ۳۰ روز در کشور را بدهد. روند اخذ مجوز کار اغلب توسط کارفرما یا اسپانسر انجام شده که نیاز به مدارک هویتی فرد متقاضی دارد.

کارفرما باید درخواست مجوز کار را در وزارت کار عمان ثبت کرده و هزینه‌های موردنیاز را پرداخت کند. مجوز کار تا به مدت قرارداد کار بستگی دارد و باید به تبعیت از آن تمدید شود.

پس از گذراندن مراحل، مهاجران کارت اقامت خود دریافت کرده که شامل اطلاعات شخصی آن‌ها است. مهاجران باید همیشه کارت اقامت خود را همراه داشته باشند و هر تغییر در آدرس یا وضعیت خود را به پلیس سلطنتی عمان اطلاع دهند.

برای مهاجرت به عمان از طریق کار مهاجران باید برخی مدارک را تحویل اداره مهاجرت این کشور دهند. این مدارک شامل موارد زیر می‌شود.

  • پاسپورت معتبر با حداقل شش ماه اعتبار
  • پیشنهاد کار یا نامه دعوت از یک کارفرما عمانی
  • مجوز کار صادر شده توسط وزارت کار
  • گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • کپی از گواهی‌نامه‌ و مدارک تحصیلی
  • فرم درخواست تکمیل شده
  • تمکن مالی
  • بیمه بهداشتی
  • بلیط پرواز و محل اقامت

شغل‌های موردنیاز در عمان

عمان به‌شدت به نیروی کار مهاجر وابسته است و تقریباً نیمی از جمعیت کشور از کارگران خارجی تشکیل شده است. مهاجران می‌توانند در بخش‌های مختلفی مانند نفت و گاز، خرده‌فروشی، آموزش، تولید و صنعت، و خدمات مهمانداری شغل پیدا کنند. معمولاً مزایا جذابی برای مهاجران وجود دارد؛ این مزایا شامل حمل‌ونقل، اقامت، مسافرت کاری، بیمه پزشکی، و کمک‌های مالی برای تحصیل کودکان می‌شود.

بعضی از متداول‌ترین و شغل‌های موردنیاز برای مهاجران در عمان عبارت‌اند از:

مهندس پروژه: مهندسان پروژه مسئول برنامه‌ریزی، طراحی، اجرا، و نظارت بر پروژه‌های مهندسی در حوزه‌های مختلفی مانند ساختمانی، نفت و گاز، انرژی، آب و… هستند. مهندسان پروژه باید مدرک لیسانس یا فوق‌لیسانس و بالاتر در مهندسی داشته و تجربه و مهارت‌های مرتبط را داشته باشند. میانگین حقوق یک مهندس پروژه در عمان سالی 24,841 ریال عمانی است.

اپراتور آزمایشگاه: اپراتورهای آزمایشگاه مسئول انجام آزمایشات و تحلیل‌های مختلف بر روی نمونه‌های بیولوژیکی مانند خون، ادرار، بافت و… هستند. اپراتورهای آزمایشگاه باید مدرک دیپلم، لیسانس یا بالاتر در فناوری آزمایشگاه پزشکی یا رشته‌های مرتبط داشته باشند. میانگین حقوق یک اپراتور آزمایشگاه در عمان سالی 19,288 ریال عمانی است.

مدیر ارشد: مدیران ارشد مسئول رهبری و مدیریت تیم‌ها یا دپارتمان‌ها در یک سازمان هستند. مدیران ارشد باید مدرک کارشناسی ارشد یا بالاتر در مدیریت کسب‌وکار یا رشته‌های مرتبط داشته باشند. میانگین حقوق یک مدیر ارشد در عمان سالی 48,702 ریال عمانی است.

مهاجرانی که قصد اخذ اقامت دائم عمان را دارند باید معیارهای مشخصی را برآورده کرده و برخی مدارک را به وزارت کشور ارائه دهند. برخی از معیارها عبارت‌اند از:

  • زندگی در عمان برای مدت طولانی
  • عدم سو پیشینه
  • مهارت در زبان عربی
  • ترک تابعیت قبلی
  • ارائه تمکن مالی و گواهی بهداشت

عمان اجازه دو تابعیتی را به مهاجران نمی‌دهد، بنابراین مهاجرانی که می‌خواهند شهروند این کشور شوند باید تابعیت اصلی خود را ترک کنند.

مالیات درآمد شخصی در عمان

در حال حاضر قانون مالیات درآمد شخصی (PIT) در عمان اجرا نشده است. بااین‌حال، عمان قصد دارد تا سال 2024 به‌عنوان بخشی از اصلاحات مالی خود برای تنوع منابع درآمدی مالیات درآمد شخصی برای افراد با درآمد بالا معرفی کند.

به گفته برخی منابع عمان احتمالاً قصد دارد مالیات درآمد شخصی را در محدوده 5-9% معرفی کند. شهروندان خارجی احتمالاً مالیات درآمد شخصی به میزان 5-9% را برای درآمد بالای 100,000 دلار داشته باشند.

میانگین درآمد در عمان

میانگین حقوق در عمان حدود 24,613 ریال عمانی در سال است. درآمد در عمان بین مردان و زنان متفاوت است. مردان میانگین درآمد 25,525 ریال عمانی دریافت می‌کنند و زنان درآمدی به میزان 19,288 ریال عمانی دریافت می‌کنند.

شغل‌های پردرآمد‌ در عمان عبارت‌اند از بخش دولتی با میانگین درآمد 48,702 ریال عمان و مدیریت و کسب‌وکار با درآمد 35,458 ریال عمان.

بیشترین درآمد بر اساس تحصیلات به افرادی با درجه دکترا تعلق می‌گیرد که درآمد آنها حدود 33,802 ریال عمان است. دومین میزان درآمد به افرادی با درجه کارشناسی ارشد با درآمد 29,259 ریال عمان است. بر اساس تجربه افراد با بیش از 20 سال تجربه درآمد 38,461 ریال عمان را دریافت می‌کنند.

نرخ بیکاری در عمان

نرخ بیکاری در عمان طبق آخرین داده‌ها در سال 2022 به 2.3 درصد کاهش‌یافته است، این نرخ نسبت به سال 2021 که نرخ بیکاری 2.5 درصد بوده ارزیابی شده است

نرخ بیکاری در عمان تحت‌تأثیر عوامل مختلفی مانند ویروس کرونا، نوسانات قیمت نفت، اصلاحات مالی، و نارضایتی‌های اجتماعی قرار گرفته است.

ویروس کرونا فعالیت‌های اقتصادی زیادی را مختل کرده و تقاضا برای نیروی کار در برخی بخش‌ها را کاهش داده است. نوسانات قیمت نفت بر درآمد و هزینه دولت تأثیر گذاشته و همچنین در سرمایه‌گذاری و اعتماد به بخش خصوصی تأثیر داشته است.

دولت عمان برخی تدابیر را برای رفع مشکل بیکاری و ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای شهروندان خود اتخاذ کرده است. برخی از این تدابیر عبارت‌اند از:

  • اجرای برنامه ملی اشتغال که هدف ارائه آموزش، راهنمایی و پشتیبانی مالی برای کارآفرینان را دارد.
  • راه‌اندازی سیستم اطلاعات بازار کار که داده‌های مربوط به عرضه و تقاضای نیروی کار را جمع‌آوری و تجزیه‌وتحلیل می‌کند.
  • ممنوعیت استخدام مهاجران در برخی از حرفه‌ها که برای عمانی‌ها محفوظ است.
  • و…

مهاجرت به عمان از طریق تحصیل

مهاجرت به عمان از طریق تحصیل

یکی از اولین مراحل برای مهاجرت به عمان از طریق تحصیل پیداکردن یک مؤسسه آموزشی مناسب در کشور است. در ادامه مقاله بهترین شرکت مهاجرت به عمان تمام مراحل اخذ ویزا تحصیلی را برای شما توضیح خواهیم داد.

در عمان انواع مختلفی از مؤسسات آموزشی وجود دارد، این مؤسسات عبارت‌اند از:

  1. مدارس عمومی: مدارس عمومی برای تمام دانش‌آموزان تا پایان دوره دبیرستان رایگان است. تدریس در مدارس عمان به زبان عربی می‌باشد؛ اما در برخی مؤسسات تدریس به زبان انگلیسی هم وجود دارد.
  2. مدارس خصوصی: مدارس خصوصی مدارس غیررایگان هستند که انواع مختلفی از برنامه‌ها را به زبان‌های مختلف از جمله انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و… ارائه می‌دهند. مدارس خصوصی معمولاً از امکانات مدرن و معلمان باتجربه استفاده می‌کنند.
  3. مؤسسات آموزش عالی: مؤسسات آموزش عالی شامل دانشگاه‌ها و کالج‌ها می‌شوند که در زمینه‌های مختلفی مانند مهندسی، پزشکی، کسب‌وکار، هنر و… در مقاطع مختلفی دروسی را ارائه می‌دهند.

مؤسسات آموزش عالی عمومی و یا خصوصی هستند که هر کدام الزامات و هزینه‌های مختلفی دارند. برخی از معتبرترین مؤسسات آموزش عالی در عمان شامل دانشگاه سلطان قابوس، دانشگاه تکنولوژی آلمان در عمان، دانشگاه مسقط و… می‌شوند.

همه افراد نیاز به ویزا دانشجویی برای تحصیل در عمان ندارند. ساکنین کشورهایی مثل شهروندان اتحادیه اقتصادی اروپا، استرالیا، برزیل، کانادا، السالوادور، هندوراس، ژاپن، موناکو، سوئیس، ایالات متحده آمریکا و کرهٔ جنوبی حق تحصیل بدون ویزا در عمان را دارند.

اگر شما ساکن کشورهای ذکر شده هستید توجه داشته باشید که باید در مدت دو هفته پس از ورود به عمان در دفتر ثبت مقیم‌های محلی ثبت‌نام کنید.

بسته به هدف و مدت‌زمان تحصیلات خود، باید برای ویزای مناسب درخواست دهید. اگر می‌خواهید بیش از 30 روز در عمان تحصیل کنید نباید ویزای کوتاه‌مدت دریافت کنید؛ بلکه باید برای ویزا بلندمدت تحصیلی درخواست دهید.

بسته به شرایط برنامه تحصیلی شما سه نوع ویزای دانشجو وجود دارد:

  1. ویزای دوره زبان: این ویزا برای دانشجویان خارجی است که می‌خواهند در دوره‌های زبان به مدت 3 ماه الی 1 سال شرکت کنند.
  2. ویزای متقاضی دانشجو: این ویزا برای دانشجویان خارجی می‌باشد که هنوز نامه پذیرش رسمی از دانشگاهی که درخواست داده‌اند دریافت نکرده‌اند یا نیاز به شرکت در آزمون‌های ورودی ارائه شده توسط دانشگاه دارند. این ویزا به مدت 3 ماه اعتبار داشته که تا 6 ماه قابل‌تمدید است.
  3. ویزای دانشجو: این ویزا برای دانشجویان خارجی است که در یک دانشگاه معتبر در عمان پذیرفته شده‌اند. این ویزا به مدت دو سال معتبر است و قابل‌تمدید می‌باشد.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای تحصیلی

  • پاسپورت معتبر با حداقل شش ماه اعتبار
  • نامه پذیرش از یک مؤسسه آموزشی معتبر در عمان
  • ویزای دانشجویی صادر شده توسط سفارت یا کنسولگری عمان در کشور مبدأ
  • مدارک تمکن مالی و بیمه بهداشتی
  • کپی مدارک تحصیلی و کارنامه‌های تحصیلی
  • یک قطعه عکس پاسپورتی
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا دانشجویان خارجی

شما ویزای تحصیلی خود را پس از تأیید درخواست از طریق ایمیل  یا پست دریافت خواهید کرد. همچنین شما باید ظرف مدت شش ماه پس از دریافت ویزای تحصیلی وارد عمان شوید.

پس از ورود باید در مدت 30 روز به پلیس سلطنتی عمان مراجعه کرده و کارت اقامت خود را دریافت کنید.

سطح کارشناسی در عمان شامل درجه لیسانس است که معمولاً چهار سال طول می‌کشد. در برخی موارد ممکن است اخذ مدرک لیسانس زمان بیشتری ببرد برای مثال اخذ مدرک کارشناسی در رشته‌های مهندسی پنج سال و در رشته‌های پزشکی شش سال زمان می‌برد.

سال تحصیلی در عمان به دو نیمسال تقسیم می‌شود که از سپتامبر آغاز شده و تا ژوئن ادامه دارد. همچنین جلسات تابستانی هم وجود دارد که دروس اختیاری ارائه می‌دهد.

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در عمان بستگی به رشته، مکان مؤسسه و مدت‌زمان تحصیل دارد. به‌طورکلی، مؤسسات دولتی ارزان‌تر از مؤسسات خصوصی هستند.

شهریه دانشگاه در یک سال از 1,000 ریال عمان تا 10,000 ریال عمان معادل 2,600 دلار تا 26,000 دلار متغیر است. برای دانشجویان واجد شرایط بورسیه‌های تحصیلی و کمک‌های مالی وجود دارد.

سطح کارشناسی ارشد در عمان معمولاً یک یا دو سال طول می‌کشد. در برخی موارد ممکن است تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مبتنی بر تحقیقات باشد.

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در عمان مشابه سطح کارشناسی است و بسته به رشته، مکان مؤسسه و مدت‌زمان تحصیل متغیر است.

شهریه دانشگاه در یک سال از 2,000 ریال عمان تا 20,000 ریال عمان معادل 5,200 دلار تا 52,000 دلار متغیر است. در مقطع کارشناسی هم برای دانشجویان واجد شرایط بورسیه‌های تحصیلی و کمک‌های مالی موجود می‌باشد.

هزینه تحصیل و زندگی به‌عنوان یک دانشجو در عمان

تحصیل در عمان می‌تواند تجربه‌ای غنی است؛ اما هزینه‌هایی نسبتاً زیادی دارد که باید مدنظر قرار بگیرند. در این بخش از مقاله بهترین شرکت مهاجرت به عمان هزینه زندگی به‌عنوان یک دانشجو در این کشور را توضیح خواهیم داد.

هزینه زندگی به‌عنوان یک دانشجو در عمان به عوامل مختلفی از جمله سبک زندگی، مکان و دانشگاه بستگی دارد. به‌طورکلی، عمان یک مقصد با هزینه متوسط برای دانشجویان بین‌المللی است؛ قیمت‌های اجاره از 200 الی 300 دلار در ماه و هزینه خوردوخوراک به طور میانگین از 3 الی 5 دلار در وعده‌غذایی می‌باشد.

میانگین هزینه‌های ماهانه برای یک نفر در عمان عبارت‌اند از:

  • اجاره: 250 دلار
  • قبوض: 40 دلار
  • غذا: 150 دلار
  • حمل‌ونقل: 50 دلار
  • سرگرمی: 50 دلار
  • ارتباطات: 30 دلار
  • بیمه بهداشت: 20 دلار
  • متفرقه: 50 دلار

هزینه‌های ماهانه به‌صورت کلی به 640 دلار می‌رسد. علاوه بر هزینه‌های گفته شده دانشجویان بین‌المللی باید هزینه‌های دیگری را مانند موارد زیر پرداخت کنند.

  • هزینه‌ درخواست: این هزینه، هزینه غیرقابل‌استردادی است که توسط دانشگاه برای پردازش درخواست اخذ می‌شود. هزینه درخواست ممکن است از 10 ریال عمان تا 100 ریال عمان معادل 26 دلار تا 260 دلار متغیر باشد.
  • هزینه ویزا: این هزینه توسط سفارت یا کنسولگری عمان برای صدور ویزای دانشجویی اخذ می‌شود. هزینه ویزا ممکن است بسته به ملیت و مدت اقامت متغیر باشند که از 20 ریال عمان تا 200 ریال عمان معادل 52 دلار الی 520 دلار متغیر می‌باشند.
  • بیمه‌ بهداشتی: بیمه بهداشتی یک مورد اجباری برای تمام دانشجویان بین‌المللی است که می‌خواهند در عمان تحصیل کنند. این بیمه، هزینه‌های پزشکی را در صورت بیماری یا صدمه را پوشش می‌دهد که ممکن است هزینه آن حدود 100 ریال عمانی در سال باشد.
  • کتاب‌ها و تجهیزات: این‌ها مواردی هستند که برای تحصیل لازم است که شامل کتاب‌های درسی، دفتر، لوازم‌تحریر و… می‌شوند. هزینه‌های این موارد ممکن است تا حدود 200 ریال عمانی در سال باشد.

حق کار به‌عنوان یک دانشجو در عمان

طبق قانون کار عمان دانشجویان خارجی که می‌خواهند در این کشور کار کنند، باید ویزای کاری داشته باشند که با ویزای دانشجویی متفاوت است.

کار کردن بدون ویزای کاری ممکن است باعث جریمه و یا حبس شود؛ بنابراین دانشجویان خارجی باید حتماً ویزا کاری دریافت کنند.

بااین‌وجود یافتن شغل برای دانشجویان به‌صورت پاره‌وقت کار آسانی نیست. اکثر کارفرمایان ترجیح می‌دهند کارگران محلی یا مهاجرانی که در حال حاضر ویزای معتبر دارند را استخدام کنند.

علاوه بر این، دولت عمان برخی محدودیت‌ها را در مورد استخدام خارجی‌ها در برخی از بخش‌ها و حرفه‌ها، مانند آموزش، بهداشت، مهندسی، حسابداری و… اعمال کرده است.

بنابراین، دانشجویان که خواستار کار در عمان هستند باید موارد زیر را در نظر داشته باشند:

  • قبل از درخواست برای هر شغلی، از مؤسسه تحصیلی یا سفارت یا کنسولگری عمان در کشور مبدأ خود مشورت بگیرند.
  • امکان انجام کارآموزی یا کار داوطلبانه را که به رشته تحصیلی آن‌ها مرتبط است و نیازی به ویزای کاری ندارد را بررسی کنند.
  • حقوق و وظایف خود به‌عنوان کارگر در عمان مانند حداقل حقوق، ساعات کاری، پرداخت اضافه‌کاری، مرخصی سالیانه و… بشناسند.
  • از هرگونه فعالیت غیرقانونی یا غیراخلاقی که ممکن است وضعیت ویزا یا عملکرد تحصیلی آن‌ها را به خطر بیندازد پرهیز کنند.

10 دانشگاه برتر در عمان

  1. دانشگاه سلطان قابوس (SQU) واقع در مسقط
  2. دانشگاه فناوری و علوم کاربردی (UTAS) واقع در مسقط
  3. کالج خاورمیانه (MEC) واقع در مسقط
  4. دانشگاه نزوا (UoN) واقع در نزوا
  5. دانشگاه فناوری آلمان در عمان (GUtech) واقع در العذيبة
  6. دانشگاه ملی علوم و فناوری (NU) واقع در مسقط
  7. دانشگاه صُحار (SU) واقع در صُحار
  8. دانشگاه ظفار (DU) واقع در صلاله
  9. دانشگاه الشرقیه (ASU) واقع در ابراء
  10. کالج مدرن کسب‌وکار و علوم (MCBS) واقع در الخویر

مهاجرت به عمان از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت به عمان از طریق سرمایه‌گذاری

عمان یک کشور در حاشیه خلیج‌فارس است که برای سرمایه‌گذاران خارجی که خواستار مهاجرت و زندگی در آنجا هستند فرصت‌ها و مزایا زیادی ارائه می‌دهد.

بااین‌حال مهاجرت به عمان از طریق سرمایه‌گذاری فرایندی پیچیده است که نیاز به برنامه‌ریزی دقیق دارد. در مقاله بهترین شرکت مهاجرت به عمان درباره نحوه سرمایه‌گذاری در این کشور به شما اطلاعاتی خواهیم داد.

یکی از مسیرهای مهاجرت به عمان از طریق سرمایه‌گذاری است. عمان دو نوع برنامه اقامت سرمایه‌گذاری را ارائه می‌دهد:

  • Tier 1
  • Tier 2

این برنامه‌ها به سرمایه‌گذاران خارجی این امکان را می‌دهند تا در صورت داشتن شرایط مشخصی کارت اقامتی با اعتبار پنج یا ده‌ساله و قابل‌تمدید در عمان دریافت کنند. هدف از این برنامه‌ها جذب و حفظ سرمایه‌گذاری در عمان و ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای مردم عمان است.

تفاوت اصلی بین دو برنامه، مقدار و نوع سرمایه‌گذاری موردنیاز و همچنین مزایا و امتیازات اعطا شده است. در ادامه ویژگی‌های اصلی هر برنامه را برای شما شرح می‌دهیم.

شرایط برنامه Tier 1

  • حداقل سرمایه‌گذاری ۵۰۰،۰۰۰ ریال عمان در یک شرکت مسئولیت محدود، سهامی عام یا اوراق‌قرضه دولتی.
  • یا تأسیس یک شرکت که حداقل ۵۰ نفر از شهروندان عمان را استخدام کند.
  • یا خرید املاکی به ارزش ۵۰۰،۰۰۰ ریال عمان.
  • مدت‌زمان این برنامه ۱۰ساله و قابل‌تمدید است.

مزایا برنامه Tier 1

  • حق اقامت به اعضای خانواده درجه یک بدون محدودیت تعداد افراد
  • حق مالکیت یک ملک مسکونی، تجاری یا صنعتی خارج از پروژه‌های شرکت‌های توسعه شهری
  • استخدام سه نفر برای کارهای خصوصی
  • امکان مشارکت در فعالیت‌های اقتصادی یا کار در عمان
  • امکان صدور ویزا مهمان برای خویشاوندان
  • استفاده از امکانات مخصوص عمانی‌ها در فرودگاه‌ها و امکانات دیگر

شرایط برنامه Tier 2

  • حداقل سرمایه‌گذاری ۲۵۰،۰۰۰ ریال عمان در یک شرکت مسئولیت محدود، سهامی عام، یا اوراق‌قرضه دولتی.
  • خرید املاک به ارزش ۲۵۰،۰۰۰ ریال عمان
  • افراد خارجی که در حال حاضر در عمان اقامت دارند و می‌خواهند در این کشور بازنشسته شوند می‌توانند با ارائه مدرک درآمد ثابت حداقل ۴،۰۰۰ ریال عمان در ماه کارت اقامت دریافت کنند
  • مدت‌زمان این برنامه ۵ساله و قابل‌تمدید است.

مزایا برنامه Tier 2

  • حق اقامت به اعضای خانواده درجه یک با محدودیت سن کودکان به ۲۵ سال
  • استخدام سه نفر برای کارهای خصوصی
  • امکان مشارکت در فعالیت‌های اقتصادی یا کار در عمان
  • امکان صدور ویزا مهمان برای خویشاوندان
  • استفاده از امکانات مخصوص عمانی‌ها در فرودگاه‌ها و امکانات دیگر

شرایط دریافت اقامت در عمان از طریق سرمایه‌گذاری

برای دریافت اقامت عمان از طریق سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاران خارجی باید شرایط خاصی را برآورده کنند و برخی مدارک را به وزارت بازرگانی، صنعت و ترویج سرمایه‌گذاری (MCIIP) ارائه دهند. برخی از شرایط عبارت‌اند از:

  • سرمایه‌گذار باید حداقل ۲۱ سال سن داشته باشد
  • سرمایه‌گذار باید گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد
  • سرمایه‌گذار باید بیمهٔ بهداشتی معتبر برای خود و اعضای خانواده داشته باشد
  • سرمایه‌گذار باید یک گزارش حساب شخصی از یک بانک در عمان که موجودی کافی را نشان دهد ارائه کند
  • سرمایه‌گذار باید به مقررات سرمایه‌گذاری در عمان پایبند باشد
  • سرمایه‌گذار باید هزینه‌های مشخص شده را پرداخت کند
  • سرمایه‌گذار نباید سو پیشینه داشته باشد

برخی از مدارک موردنیاز عبارت‌اند از:

  • فرم درخواست ویزا
  • یک قطعه عکس پاسپورتی
  • کپی و اصل پاسپورت
  • مدرکی از سرمایه‌گذاری مانند قرارداد، سند، گواهی و…
  • مدرکی از درآمد؛ مانند گزارش حساب بانکی، فیش حقوقی و…
  • گواهی بهداشتی
  • شناسنامه
  • سند ازدواج

MCIIP درخواست را بررسی کرده و کارت اقامت را در مدت ۱۵ روز صادر خواهد کرد. سرمایه‌گذار کارت اقامت را از طریق ایمیل یا پست دریافت خواهد کرد.

سرمایه‌گذار باید طی شش ماه از دریافت کارت اقامت وارد عمان شود؛ هنگام ورود باید در مدت‌زمان ۳۰ روز به پلیس سلطنتی عمان مراجعه کرده و ثبت‌نام خود را تکمیل و کارت اقامتی را دریافت کند.

سرمایه‌گذاری در عمان از طریق خرید ملک

یکی از راه‌های سرمایه‌گذاری در عمان خرید ملک است. عمان دو نوع برنامه مالکیت ملک برای سرمایه‌گذاران خارجی ارائه می‌دهد.

ITCs مناطقی هستند که به سرمایه‌گذاران خارجی اجازه داده تا ملک را به‌صورت مالکیت آزاد خریده و صاحب آن شوند. بیشتر ITCsها در اطراف شهر مسقط واقع شده و امکانات متمایزی نظیر زمین‌های گلف، هتل‌ها و… را دارند.

برخی از محبوب‌ترین و معتبرترین ITCsها در عمان شامل الموج، تپه‌های مسقط، خلیج مسقط، جبل صیفه و غیره هستند

IRP برنامه‌ای جدیدی است که در سال 2021 برای جذب و حفظ سرمایه‌گذاری در عمان راه‌اندازی شده است. این برنامه به سرمایه‌گذاران خارجی امکان می‌دهد تا هر نوع ملکی را در عمان بخرند و صاحب آن شوند.

در این برنامه اگر شرایط خاصی را برآورده کنید کارت اقامتی با اعتبار پنج تا ده‌ساله قابل‌تمدید در عمان دریافت می‌کنید. این شرایط شامل حداقل سرمایه‌گذاری 250،000 ریال تا 500،000 ریال عمان می‌شود.

برای خرید ملک در عمان سرمایه‌گذاران خارجی باید مدارک زیر را ارائه دهند:

  • گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار
  • مدرکی از تمکن مالی و بیمه بهداشتی
  • قرارداد یا سند فروش از یک فروشنده معتبر
  • گواهی مالکیت از وزارت مسکن و برنامه‌ریزی شهری (MHUP)
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا

سرمایه‌گذاران خارجی پس از تأیید درخواست ویزای خود را توسط ایمیل یا پست دریافت می‌کنند. آن‌ها باید طی شش ماه از دریافت ویزای خود وارد عمان شوند و پس از ورود باید در مدت 30 روز در پلیس سلطنتی عمان ثبت‌نام کرده و کارت اقامت خود را دریافت کنند.

سرمایه‌گذاری در عمان از طریق ثبت شرکت

یکی از راه‌های سرمایه‌گذاری در عمان، ثبت شرکت است. عمان انواع مختلفی از شرکت‌های حقوقی را برای سرمایه‌گذاران خارجی ارائه می‌دهد.

شرکت مسئولیت محدود

این نوع شرکت برای سرمایه‌گذاران خارجی بسیار معمول است. برای ثبت این نوع شرکت حداقل دو سهام‌دار و یک مدیر موردنیاز است که می‌توانند از هر ملیتی باشند.

حداقل سرمایه 20,000 ریال عمان معادل 52,000 دلار برای شهروندان عمانی یا مجامع تجاری خلیج‌فارس، 150,000 ریال عمان معادل 390,000 دلار برای سایر شهروندان خارجی و 500,000 ریال عمان معادل 1.3 میلیون دلار برای مالکیت 100% خارجی‌ها موردنیاز است.

مالکیت خارجی می‌تواند از 70 تا 100 درصد باشد که بستگی به تفاوت بخش و تأیید وزارت بازرگانی، صنایع و ترویج سرمایه‌گذاری (MCIIP) دارد.

شعبه

در این روش شما شرکت مادر را توسعه می‌دهید که فعالیت‌های شما باید در راستای کسب‌وکار شرکت مادر باشد. در این روش نیازمند یک نماینده محلی است که می‌تواند یک شهروند عمانی با حداقل 51% مالکیت باشد.

شعبه شخصیت حقوقی جداگانه ندارد و به طور کامل متعهد به بدهی‌ها و تعهدات شرکت مادر است. شعبه باید مجوزی از MCIIP دریافت کرده و در اتاق بازرگانی و صنعت عمان (OCCI) ثبت شود.

برای ثبت شرکت در عمان سرمایه‌گذاران خارجی باید مدارک زیر را ارائه دهند.

  • گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار
  • مدرکی از تمکن مالی و بیمه بهداشتی
  • قرارداد یا سند تأسیس از یک توسعه‌دهنده معتبر
  • گواهی تأسیس از MCIIP
  • ثبت تجاری از OCCI
  • مجوز شهرداری
  • کارت مالیاتی از دفترکل مالیات

سرمایه‌گذاران خارجی پس از تأیید درخواست، ثبت تجاری خود را از طریق پست الکترونیکی یا بسته پستی دریافت می‌کنند. آنها باید در مدت شش ماه پس از دریافت ثبت تجاری وارد عمان شوند و هنگام ورود باید در مدت‌زمان 30 روز در پلیس سلطنتی عمان ثبت‌نام کرده و کارت اقامت خود را دریافت کنند.

حداقل میزان سرمایه‌گذاری در عمان

حداقل میزان سرمایه‌گذاری در عمان به نوع و بخش سرمایه‌گذاری و همچنین موارد حقوقی و ساختار مالکیت سرمایه‌گذار بستگی دارد.

به‌طورکلی دو گزینه اصلی سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران خارجی در عمان وجود دارد.

  1. سرمایه‌گذاری مستقیم
  2. سرمایه‌گذاری غیرمستقیم

سرمایه‌گذاری مستقیم: این روش شامل تأسیس شرکت یا خرید ملک در عمان می‌شود. حداقل سرمایه برای انواع مختلف شرکت‌ها به شرح زیر است:

  • شرکت مسئولیت محدود: 20 هزار ریال عمان یا 52 هراز دلار برای شهروندان عمانی
  • 150 هراز ریال عمان یا 390 هزار دلار برای سایر شهروندان خارجی
  • 500 هزار ریال عمان یا 1.3 میلیون دلار برای مالکیت 100% افراد خارجی
  • شرکت سهام عام: 500 هزار ریال عمان یا 1.3 میلیون دلار
  • شرکت سهامی خاص: 2 میلیون ریال عمان یا 5.2 میلیون دلار

مهاجرت به عمان از طریق ازدواج

مهاجرت به عمان از طریق ازدواج

عمان برای کسانی که می‌خواهند از طریق ازدواج به این کشور مهاجرت کرده و در آنجا زندگی کنند فرصت‌های زیادی را فراهم کرده است. در ادامه مقاله بهترین شرکت مهاجرت به عمان توضیحاتی درباره چگونگی مهاجرت از طریق ازدواج به این کشور را شرح دهیم.

عمان به همسران خارجی شهروندان یا ساکنان عمانی اجازه می‌دهد که کارت اقامت این کشور را دریافت کنند؛ برای این کار باید شرایط خاصی را برآورده کنید.

  • ازدواج باید در عمان و کشور مبدأ همسر خارجی به‌صورت قانونی ثبت و تأیید شده باشد
  • ازدواج باید بر اساس رضایت متقابل و اختیار طرفین صورت گیرد
  • ازدواج نباید با قوانین و رسوم عمان و کشور مبدأ همسر خارجی در تضاد باشد
  • ازدواج نباید به‌منظور دریافت کارت اقامت یا شهروندی در عمان باشد

همسران خارجی پس از تأیید درخواست، ویزای اقامت خود را از طریق ایمیل یا پست دریافت می‌کنند. آنها باید در مدت شش ماه پس از دریافت ویزا وارد عمان شوند و هنگام ورود باید در مدت‌زمان 30 روز نزد پلیس سلطنتی عمان ثبت‌نام کرده و کارت اقامت خود را دریافت کنند.

مزایای مهاجرت به عمان از طریق ازدواج

  • حق اقامت و کار در عمان
  • امکان اجاره ملک یا ثبت شرکت پس از گذشت دوره چهار‌ساله
  • امکان استفاده از ملک یا شرکت به‌عنوان تضمین برای معاملات مالی
  • امکان صدور ویزای بازدید برای خویشاوندان
  • استفاده از امکانات اختصاصی برای عمانی‌ها در فرودگاه‌ها و امکانات دیگر

قوانین ازدواج در عمان

قوانین ازدواج در عمان بر اساس قوانین اسلامی استوار است که وضعیت شخصی مسلمانان را اداره می‌کند. بر اساس این قوانین، یک مرد مسلمان می‌تواند تا چهار همسر داشته باشد، به شرطی که بتواند تمامی آنها را از نظر مالی پشتیبانی کرده و برابری را رعایت کند.

یک زن مسلمان می‌تواند در سند ازدواج خود ذکر کند که همسرش حق ازدواج با زن دیگری را در طول اعتبار ازدواج ندارد.

حداقل سن قانونی ازدواج در عمان برای مردان و زنان 18 سال است؛ اما با اجازه والدین و تأیید دادگاه می‌توان در سنین کمتر از 18 سال هم ازدواج کرد.

ازدواج باید بر اساس رضایت متقابل و اختیار آزاد انجام شود و نباید با قوانین و رسوم عمان و کشور مبدأ همسر خارجی در تضاد باشد؛ همچنین ازدواج باید در عمان و کشور مبدأ به‌صورت قانونی ثبت و تأیید شود.

برای ثبت ازدواج در عمان، هم دو طرف باید کپی پاسپورت و ویزای خود را ارائه دهند؛ همچنین هر دوی آنها باید مدرک وضعیت ازدواج خود را ارائه دهند که تنها یک نامه از سفارتخانه می‌باشد.

اگر یکی از طرفین بیوه یا مطلقه باشد، باید مدارکی که این وضعیت را تأیید می‌کند ارائه دهند. همچنین باید هزینه‌ای به مبلغ 50 ریال عمان معادل 130 دلار برای اطلاع‌رسانی ازدواج به وزارت دادگستری پرداخت کنند.

مدارک لازم برای مهاجرت به عمان از طریق ازدواج

  • پاسپورت معتبر با حداقل شش ماه اعتبار
  • مدرک تمکن مالی و بیمه سلامت
  • مدرک ازدواج از یک مرجع معتبر در عمان یا کشور مبدأ
  • ویزای اقامتی صادر شده از سفارت یا کنسولگری عمان در کشور مبدأ
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا

معرفی بهترین شرکت مهاجرت به عمان

در حال حاضر کاملاً با کشور عمان، روش‌های مهاجرت، مزایا و معایب هر کدام و هزینه‌های زندگی در این کشور آشنا شده‌اید؛ در ادامه قصد داریم تا بهترین شرکت‌های مهاجرت به عمان را به شما معرفی کنیم.

1.پارسی کانادا

پارسی کانادا

مؤسسه حقوقی بین‌المللی دادگران حق و عدالت با نام تجاری پارسی کانادا یکی از مؤسسات قدیمی در زمینه انواع روش‌های مهاجرت به اروپا، کانادا و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس می‌باشد.

این مؤسسه با بیش از 300 مشاور متخصص و وکلای رسمی مهاجرتی آماده ارائه خدمات در زمینه مهاجرت به عمان و دیگر کشورهای جهان می‌باشد.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس شعبه 1 تهران: 021-43000071

آدرس شعبه 1 تهران: خیابان ولیعصر، بین چهارراه پسیان و زعفرانیه، پلاک 2880

شماره تماس شعبه 2 تهران: 021-91003558

آدرس شعبه 2 تهران: شهرک غرب، بلوار دریا، خیابان موج، تقاطع توحید 3، پلاک 4

شماره تماس شعبه اصفهان: 021-91300007

آدرس شعبه اصفهان: خیابان آزادی، خیابان سعادت‌آباد، هلدینگ پارس پندار نهاد

2.گوتوتی‌آر

گوتوتی‌آر

مؤسسه مهاجرتی گوتوتی‌آر با نام حقوقی گوهران تیام آرتا یکی از موسسه‌های مهاجرتی موفق در این چند ساله می‌باشد. تیم گوتوتی‌آر تلاش می‌کند تا شما مهاجرت آسانی را تجربه کنید.

اگر قصد همکاری با این مجموعه را دارید خوب است بدانید که Go2tr متشکل از 200 نفر متخصص در زمینه مهاجرت به‌تمامی کشورهای پرطرف‌دار دنیا می‌باشد.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-43000021

آدرس تهران: جردن، قبل از چهارراه جهان کودک، خیابان شریفی، روبروی کلانتری گاندی، پلاک ۳۲، واحد ۴

آدرس تبریز: تبریز، ولیعصر، خیابان قانون، جنب پارکینگ فجر، ساختمان کارن، طبقه ۵

آدرس شیراز: شیراز، قصرالدشت، کوچه ۶۲ الف، ساختمان مدیکس، طبقه اول، واحد دوم – گوتوتی آر

آدرس مشهد: مشهد، بلوار فلسطین، فلسطین ۲۳/۱ (تقاطع فلسطین و سناباد)، انتهای سناباد، روبه روی مرکز بهداشت، جنب عابربانک سپه، پلاک ۹۳۰، طبقهٔ سوم، واحد سه

3.اصطهباناتی

اصطهباناتی

مؤسسه حقوقی وکلای برگزیده اصطهباناتی با بیش از 15 سال سابقه فعالیت در زمینه حقوق خصوصی داخلی و بین‌المللی تابه‌حال بیش از 20 هزار پرونده موفق را پشت سر گذاشته است.

مؤسسه مهاجرتی اصطهباناتی یکی از گزینه‌های مناسب برای کسانی می‌باشد که می‌خواهند با وکلای متخصص و خبره برای پرونده مهاجرتی خود مشاوره داشته باشند.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس تهران: 021-91002412

آدرس تهران: میدان آرژانتین، خیابان بخارست، خیابان بهزاد شفق (17) مجتمع نخل

شماره تماس شیراز: 071-91009797  –  071-36292420  –  071-36292310

آدرس شیراز: خیابان عفیف‌آباد، نبش کوچه 6، پلاک 5، طبقه اول و دوم

شماره تماس اصفهان: 031-91009797  –  031-36703506

آدرس اصفهان: مرداویج، انتهای بلوار شیخ کلینی، نرسیده به مرکز تعاونی پرواز، جنب املاک برمک، پلاک 15

شماره تماس مشهد: 051-91009797

آدرس مشهد: احمدآباد، ابتدای خیابان رضا، ساختمان هتل سیبرگ، طبقه 3، واحد 306

شماره تماس رشت: 013-32133082

آدرس رشت: چهارراه صابرین، نبش خیابان گلسار، برج پاسارگاد طبقه 6 واحد 161

4.جام‌ جم جابز

جام‌ جم جابز

مؤسسه مهاجرتی و کاریابی بین‌المللی جام جم جابز با شماره ثبت 103786 و مجوز رسمی از وزارت کار در سال 91 به ثبت رسیده و در این سال‌ها به متقاضیان جهت مهاجرت به دیگر کشورهای دنیا خدمات‌رسانی می‌کند.

این مؤسسه به‌صورت تخصصی در زمینه مهاجرت به عمان، چین، روسیه، آلمان، اتریش و… فعالیت می‌کند و از گزینه‌های مناسب برای انجام امور مهاجرت  کاریابی می‌باشد.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 051-38475193  –  09157177817

آدرس: مشهد – بلوار احمدآباد – حدفاصل ۳ راه راهنمایی و میدان فلسطین – ساختمان میر – طبقه ۱ – واحد ۱۱۵

5.کانادا پاس

کانادا پاس

مؤسسه حقوقی و مهاجرتی کانادا پاس با مدیریت آقای مهیار حلاج پور چندین سال سابقه در زمینه مهاجرت به کانادا، کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج‌فارس دارد.

این مؤسسه دارای مجوزهای لازم برای انجام امور مهاجرتی است و شما را تا زمان اخذ اقامت از کشور موردنظرتان همراهی می‌کند.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-26877715  –  021-26877712  –  021-26877721  –  021-26877718  –  02126877724

آدرس: تهران – میدان قدس، خیابان باهنر، پ ۶۰، مجتمع نیاوران، طبقه ۳، واحد ۳۰۲

6.راسا

راسا

مؤسسه مهاجرتی راسا خدمات منحصربه‌فردی را به متقاضیان در مسیر مهاجرت به کشورهایی مانند عمان، ترکیه، اسپانیا، آلمان، رومانی و… ارائه می‌کند.

این مؤسسه می‌تواند در روش‌های مختلفی مثل کاری، تحصیلی، سرمایه‌گذاری شما را راهنمایی کرده و اخذ اقامت را برای شما آسان کند.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-75451  –  02122950975

7.سروش فردا

سروش فردا

مؤسسه بین‌المللی سروش فردا گزینه بعدی شما در بین 10 شرکت برتر مهاجرت به عمان می‌باشد که با چندین سال فعالیت خود در زمینه مهاجرت تجربه بالایی دارد.

برای مهاجرت به عمان می‌توانید از این مؤسسه مشاوره بگیرید چرا که آنها دارای تمامی مجوزهای لازم برای انجام امور مهاجرتی شما می‌باشد.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-57680

آدرس: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی (بالاتر از همت)، کوچه فلاحی، پلاک ۱۲، طبقه چهارم، واحد ۸

8.هرمس اپلای

هرمس اپلای

هرمس اپلای از سال 98 مشغول به مشاوره مهاجرتی در زمینه تحصیلی، مهاجرتی و… شده است و در این سال‌ها بیش از 300 پرونده موفق را در رزومه کاری خود دارد.

این مجموعه دارای بیش از 70 پرسنل به‌صورت مستقیم و 50 پرسنل به‌صورت غیرمستقیم می‌باشد که آماده خدمت‌رسانی و مشاوره با متقاضیان است.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-91070170

آدرس: تهران – ولنجک – خیابان چهاردهم – ساختمان وفا – طبقه ششم

9.آتیه آفرینان ایرانیان

آتیه آفرینان ایرانیان

شرکت آتیه آفرینان ایرانیان یک شرکت مهاجرتی برای تسهیل در پروسه مهاجرت شما به کشورهای اروپایی می‌باشد. این مجموعه با در اختیار داشتن مشاورین خبره در این زمینه می‌تواند راه را برای مهاجرت شما آسان کند.

آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 16 سال سابقه دارای دفاتر همکار در کشور‌های کانادا، اتریش، دانمارک، آلمان، عمان و… است و نمایندگی بیش از چندین دانشگاه و دفتر کاریابی در خارج از ایران است.

شماره تماس: 2172207

آدرس تهران 1: تهران، بلوار میرداماد، نرسیده به خیابان حصاری، پلاک 138، طبقه 5، واحد 27

آدرس تهران 2: تهران، شهرک غرب، بلوار دادمان، روبروی پمپ‌بنزین، پلاک 105، واحد 3، طبقه 1

10.حامی مهاجر

حامی مهاجر

حامی مهاجر یکی از مؤسسات مدرن و قدیمی در زمینه مهاجرت به اروپا، آمریکا، کانادا، استرالیا و کشور عمان می‌باشد که می‌توانید از خدماتشان استفاده کنید.

حامی مهاجر علاوه بر فعالیت در زمینه اخذ اقامت از روش‌های سرمایه‌گذاری، تحصیلی، کاری و ازدواج در زمینه تهیه بلیط هواپیما و تورهای مسافرتی نیز فعالیت می‌کند.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-91319191  –  021-49078

آدرس: تهران، مرزداران، خیابان ابراهیمی، برج الوند، طبقه 11 شمالی

جمع‌بندی

در مجموع عمان یکی از کشورهای مناسب حاشیه خلیج‌فارس با بیشترین ارزش پول است که مهاجران بسیار زیادی را مخصوصاً از ایران به خود جذب کرده است.

با کمک بهترین شرکت مهاجرت به عمان می‌توانید به‌صورت امن و قانونی به این کشور مهاجرت کرده و زندگی جدیدی را آغاز کنید.

روش‌های مختلفی برای مهاجرت به عمان وجود دارد که در این مقاله با آنها آشنا شدید؛ بهتر است ابتدا شرایط خود را بررسی کرده و بهترین روش را انتخاب کنید.

لطفاً قبل از هر گونه عقد قرارداد با شرکت‌های معرفی شده از مجوزهای آنها اطمینان حاصل کرده و سپس برای مشاوره و عقد قرارداد مراجعه کنید.

در پایان شما به ما بگویید که از بین کشورهای حاشیه خلیج‌فارس مانند امارات، عربستان سعودی و عمان کدام‌یک را برای زندگی مناسب می‌دانید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباطی

خودت مشاور مهاجرت شو و کسب درآمد کن!