logo-webp

اولین رسانه‌ی تخصصی معرفی بهترین شرکت‌های مهاجرتی و گردشگری

ارمنستان

بهترین شرکت مهاجرت به ارمنستان 【سال 1403】✅+ لیست ۱۰ تایی

ارمنستان یکی از کشورهای همسایه ایران از سمت شمال می‌باشد که به دلیل نزدیکی این کشور، ایرانیان بسیار زیادی در آنجا زندگی می‌کنند. در این مقاله قصد داریم 10 شرکت برتر مهاجرت به ارمنستان و شرایط زندگی در این کشور را برای شما شرح دهیم.

ارمنستان هم علاوه بر آذربایجان در منطقه قفقاز واقع شده و از کشورهای زیبای منطقه است. این کشور دارای تاریخ چندهزارساله و زیبایی است که نشانه‌های زیادی از این تاریخ را در سطح شهرهای ارمنستان می‌توانید ببینید.

با اینکه ارمنستان در نزدیکی ایران قرار دارد؛ اما تفاوت‌های فرهنگی زیادی بین مردم این دو کشور وجود دارد. جالب است بدانید که ارمنستان سالیان طولانی جزوی از خاک ایران بوده است؛ اما پس از قرارداد ترکمنچای از کشور ما جدا شده و بعد‌ها به جمهوری ارمنستان تبدیل شد.

همان‌طور که گفتیم ارمنستان کشوری بسیار کهن با تاریخی جذاب است و همین موضوع باعث شده تا افراد زیادی سالیانه برای بازدید از مکان‌های تاریخی این کشور به آنجا سفر کنند.

اگر به دنبال کشور توریستی برای فعالیت و راه‌اندازی کسب‌وکار در این زمینه هستید یکی از انتخاب‌های آسان برای شما کشور ارمنستان می‌باشد چرا که در حال حاضر ایرانیان زیادی ساکن این کشور هستند که می‌توانند راهنمای شما در این مسیر باشند.

در سال‌های اخیر ارمنستان به‌واسطه شرایط زندگی بهتر و اقتصاد آزاد بین‌المللی موردتوجه ایرانیان زیادی قرار گرفته و همین موضوع باعث مهاجرت تعداد زیادی از هم‌وطنان ما به این کشور شده. در ادامه این مقاله درباره ایرانیان ساکن در این کشور و شغل آنها اطلاعات مفیدی به شما می‌دهیم.

پس با ما همراه باشید تا معرفی متفاوتی از کشور ارمنستان داشته باشیم و شما را با تمام نکات موجود درباره این کشور آشنا کنیم. در ابتدا با کشور ارمنستان و مزایا و معایب آن آشنا شده و سپس درباره مهاجرت به ارمنستان و هزینه‌های آن صحبت می‌کنیم.

آشنایی با کشور ارمنستان

آشنایی با کشور ارمنستان

در قسمتی از آسیا در شمال ایران کشوری با نام جمهوری ارمنستان وجود دارد که مرکز آن شهر ایروان می‌باشد. بخش‌های زیادی از ارمنستان در قسمت‌های کوهستانی قرار دارد.

جمهوری ارمنستان از جنوب هم مرز با ایران، از غرب با کشور ترکیه و از شمال با گرجستان همسایه است. در آخر این کشور از سمت شرق با جمهوری آذربایجان هم مرز است که در سال‌های اخیر این دو کشور با یکدیگر مشکلاتی داشته‌اند و وارد جنگ شده‌اند!

شهر ایروان که پایتخت ارمنستان است، دارای جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر می‌باشد که نزدیک به نیمی از جمعیت این کشور را شامل می‌شود.

شهر ایروان از نظر اقتصادی، فرهنگی و سیاسی یکی از مناطق بسیار مهم و پر رونق ارمنستان می‌باشد. ایروان شهری بزرگ با مکان‌های تاریخی زیاد و صنایع مختلف جمعیت زیادی از مهاجران و گردشگران را به خود جذب می‌کند.

زبان رسمی این کشور ارمنی است که اکثریت مردم از آن در زندگی روزمره، تجارت و … استفاده می‌کنند. همچنین زبان‌های روسی و انگلیسی نیز در این کشور در جایگاه بعدی زبان‌های پر استفاده قرار دارند.

جمعیت ارمنستان در سال 2023 حدود دو میلیون و نهصد و هفتاد و هشت هزار نفر می‌باشد که خیلی کمتر از سایر کشورهای جهان و حتی همسایه‌های ارمنستان است.

اگر بخواهیم درباره اقتصاد ارمنستان صحبت کنیم باید بگوییم که به‌عنوان یک کشور کوچک، ارمنستان رشد اقتصادی تقریباً خوبی را داشته و توانسته بستر مناسبی را برای خود ایجاد کند.

بیشترین درآمد این کشور از صنایع فلزی، مواد معدنی، الکترونیک، کشاورزی و خدماتی مثل گردشگری، حمل‌ونقل و مالیات بر مصرف برای دولت به دست می‌آید.

واحد پولی رسمی ارمنستان درام ارمنی است که با کد علامت اختصاری AMD نمایش داده می‌شود.در ادامه درباره ارزش پول ارمنستان توضیحاتی را برای شما می‌دهیم تا تصمیم بهتری برای کار در این کشور بگیرید.

نرخ تبدیل درام ارمنی به دلار آمریکا اخیراً برابر با یک دلار بود، اما به دلیل شرایط اقتصادی به وجود آمده و افت درام، ارزش دلار نسبت به آن بالا رفت.

اما در مقایسه با ریال ایران با دلیل ارزش پایین ریال ایران در برابر دلار آمریکا، پول درام ارمنستان نیز به نسبت ریال، ارزش بیشتری دارد.

اما باتوجه‌به ارزش پایین پول درام در برابر دلار، هزینه‌های سفر به این کشور برای توریست‌ها ارزان‌تر شده و همین موضوع می‌تواند از دلایل جذابیت این کشور برای گردشگران دنیا باشد.

واقعیت‌های جالبی در مورد ارمنستان وجود دارد که دانستن آنها خالی‌ازلطف نیست چرا که شما برای زندگی در این کشور نیاز دارید به مردم، فرهنگ و تاریخ این کشور آشنا شده باشید.

جالب است بدانید ارمنستان جزو اولین کشورهایی بودی که دین مسیحیت را به‌عنوان دین رسمی خود پذیرفت، اما نشانه‌های تاریخی وجود دارد که می‌گوید مردم این سرزمین در بازه‌ای از زمان زرتشتی بوده‌اند.

با اینکه ارمنستان کشوری کوچک با جمعیت کم است؛ اما از قدیمی‌ترین مکان‌های جهان حساب می‌شود که تمدن و فرهنگ بسیار غنی دارد. دقت کنید ارمنستان سال‌های زیادی نیست که به یک کشور تبدیل شده و قبل از آن در تصرف دیگر کشورها بوده است.

ارمنستان دارای تنوع جغرافیای خوبی است و در این کشور می‌توانید کوه‌های بلند، جنگل‌های سبز و رودخانه‌ها و دریاچه‌های زیبایی ببینید. یکی از معروف‌ترین دریاچه‌های این کشور دریاچه سوان می‌باشد.

در مجموع ارمنستان کشوری با تاریخ پر فراز و نشیب، فرهنگ و تمدن غنی است که به دلیل طبیعت بسیار زیبا مکان‌های تاریخی و باستانی برای گردشگران کشوری بسیار جذاب می‌باشد.

هزینه زندگی در ارمنستان

هزینه‌های زندگی در هر نقطه از دنیا متفاوت است؛ ازاین‌رو برای محاسبه قدرت خرید در هر کشوری بهتر از میزان درآمد هر نفر به واحد پول آن کشور را مبنای محاسبه قرار دهید.

اما در حالت کلی هزینه‌های زندگی یک خانواده 4 نفره در ارمنستان حدود 2307 دلار آمریکا معادل 895 هزار و 558 درام ارمنستان در ماه بدون احتساب هزینه اجاره می‌باشد.

برای یک فرد مجرد این هزینه‌ها کمتر است، به طور مثال برای زندگی مجردی در ارمنستان باید ماهیانه حدود 655 دلار آمریکا معادل 254 هزار و 327 درام ارمنستان هزینه کنید؛ البته هزینه ذکر شده بدون درنظرگرفتن اجاره منزل است.

به‌صورت میانگین هزینه زندگی در ارمنستان حدود 42 درصد ارزان‌تر از ایالات متحده آمریکا می‌باشد که باعث جذب توریستان زیادی به این کشور می‌شود.

هزینه مسکن و اجاره‌خانه در ارمنستان به‌صورت میانگین حدود 47 درصد کمتر از آمریکا است که این موضوع باعث شده تا افرادی که به فکر زندگی در این کشور هستند، خرید خانه را در اولویت‌های خود قرار دهند.

اما در مقایسه با ایران هزینه‌های زندگی در ارمنستان کمی بالاتر است، مثلاً هزینه یک ماه زندگی در ارمنستان حدود 26 درصد از ایران گران‌تر می‌باشد.

و هزینه‌های اجاره منزل هم به همین صورت است؛ هزینه اجاره یک واحد آپارتمان در ارمنستان حدود 74 درصد از تهران گران‌تر است و کسانی که به دنبال زندگی با ارز ریال در این کشور هستند راه سختی را در پیش دارند.

در جدولی که همین‌جا برای شما آماده کردیم هزینه بعضی خدمات و اقلام را در ارمنستان به دلار برای شما نوشته‌ایم تا قبل از سفر و زندگی بتوانید میانگینی از مخارج داشته باشید.

هزینه زندگی در ارمنستان

برای اطلاع بیشتر از هزینه زندگی در ارمنستان می‌توانید به این سایت مراجعه کرده و هزینه دقیق اقلام را مشاهده کنید و آنها را با دیگر کشورهای دنیا مقایسه کنید.

درباره ارمنستان بیشتر بدانید

ارمنستان جمهوری دموکراتیکی هست که رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر به‌عنوان سران اجرایی کار می‌کنند و قوه قضاییه به سیستم دیوان عالی و دیوان ارتقای اسناد تقسیم شده است.

از شهرهای بزرگ و اصلی ارمنستان می‌توان پایتخت آن ایروان که قبلاً هم معرفی کردیم را نام برد؛ اما شهرهای دیگری مانند گیومری، وانادزور از دیگر شهرهای مهم ارمنستان هستند که در بخش‌های مختلف کشور قرار دارند.

بیشتر مردم ارمنستان در قسم‌های کشاورزی، صنایع‌دستی و خدمات مشغول به کار هستند؛ صنایع در این کشور بسیار توسعه‌یافته می‌باشد که بخش بزرگ تولیدات این کشور مربوط به محصولات غذایی، دارو، الکل، پوشاک و مواد شیمیایی است.

در کشور ارمنستان حدود 30 هزار ایرانی وجود دارد که بیشتر این جمعیت در شهرهای ایروان و گیومری زندگی می‌کنند؛ به دلیل فاصله کم تا ایران و نزدیکی فرهنگی کشور ارمنستان، ایرانیان زیادی در این سال‌ها به این کشور مهاجرت کرده‌اند.

صادرات و واردات از اصلی‌ترین شغل‌های ایرانیان در ارمنستان می‌باشد و تعداد زیادی از شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف مثل مواد غذایی، فولاد، صنعت پتروشیمی، دارو و محصولات شیمیایی در این کشور فعالیت می‌کنند.

همچنین، ایرانیان زیادی به‌عنوان استاد دانشگاه در کشور ارمنستان مشغول به زندگی و کار هستند و در رشته‌های زیادی مثل علوم‌انسانی، ریاضی و علم کامپیوتر تدریس می‌کنند.

شاید این نکته را نمی‌دانستید که شرکت‌های ایرانی زیادی در ارمنستان مشغول به فعالیت هستند! شرکت‌های بزرگی مثل آرین فولاد، صنایع پتروشیمی کیمیا، شرکت پتروشیمی جم، شرکت محصولات غذایی بام، شرکت فرش سیاوش و شرکت فولاد ایران و … همگی از شرکت‌هایی هستند که در حال حاضر در این کشور مشغول به فعالیت هستند.

مزایا و معایب زندگی در ارمنستان

مزایا زندگی در ارمنستان

  • مهاجرت به این کشور آسان‌تر مهاجرت به اروپا است
  • هزینه‌های مهاجرت به ارمنستان پایین است
  • هزینه‌های زندگی در ارمنستان پایین است
  • تنوع دینی و فرهنگی
  • محیط آرام و مسالمت‌آمیز
  • شرایط مطلوب برای راه‌اندازی کسب‌وکار
  • دانشگاه‌های معتبر
  • هزینه تحصیل ارزان
  • دانشگاه‌های معتبر پزشکی
  • و …

معایب زندگی در ارمنستان

  • کمبود شغل در بعضی بخش‌ها
  • در دسترس نبودن خدمات رفاهی در بعضی شهرها
  • وجود تورم
  • کمبود سرویس حمل‌ونقل عمومی
  • وجود مشکلات درمانی و بهداشتی در بعضی مناطق
  • وجود محدودیت برای کارآفرینان در بعضی صنایع
  • دسترسی محدود به خدمات بانکی
  • و…

مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان

حالا که با کشور ارمنستان به‌خوبی آشنا شدید و از مزایا و معایب، وضعیت ایرانیان و … باخبر شدید وقت آن رسیده قبل از معرفی 10 شرکت برتر مهاجرت به ارمنستان کمی درباره مهاجرت به این کشور بدانید.

مهاجرت به ارمنستان، به‌عنوان یکی از کشورهای کوچک و جذاب منطقه می‌تواند برای کسانی که به دنبال فرصت‌های شغلی جدید و تجربهٔ زندگی در یک محیط متفاوت هستند گزینه جذابی باشد.

یکی از مزایا مهم مهاجرت به ارمنستان، وجود سیستم آموزشی بسیار خوب به‌خصوص در بخش پزشکی و کارآموزی در این کشور است.

ارمنستان یکی از کشورهایی است که در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مثل دیگر کشورهای پیشرفته جهان فعالیت می‌کند. برای مثال بعضی از شرکت‌های بزرگ مثل مایکروسافت، وی ام ویر و… از دانشجویان دانشگاه‌های ارمنستان برای کار در شرکت‌های خود استفاده می‌کنند.

همچنین ارمنستان یکی از کشورهایی است که در بخش‌های صنایع فلزی، الکترونیکی، مواد غذایی و گردشگری رشد خوبی داشته است و فرصت‌های شغلی زیادی در این زمینه وجود دارد.

کمبود کارکنان با تخصص‌های خاص مثل برنامه‌نویسی، مهندسی نرم‌افزار، طراحی وب، بازاریابی و مالی و … فرصت‌های شغلی خوبی را برای کسانی که به این موضوعات مسلط هستند فراهم کرده است.

مهاجرت به ارمنستان مزایای زیادی دارد و برای افراد بسیاری جذاب است؛ اما بااین‌حال، همان‌طور که گفتیم، برخی معایب و مشکلاتی در این کشور وجود دارد که شاید شما را از این تصمیم پشیمان کند.

روش‌های مهاجرت به ارمنستان

.قبل از اینکه درباره مهاجرت به ارمنستان اطلاعات بیشتری را بدانید بهتر است که با انواع روش‌های مهاجرت به ارمنستان آشنا شوید تا دقیق‌تر شرایط خود را بررسی کنید.

  • مهاجرت به ارمنستان از طریق کار
  • مهاجرت به ارمنستان از طریق تحصیل
  • مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج

قوانین اخذ تابعیت ارمنستان

برای اخذ شهروندی و تابعیت ارمنستان شما باید شرایط خاصی را گذرانده باشید تا شامل قوانین اخذ تابعیت این کشور بشوید. در ادامه این شرایط را برای شما توضیح می‌دهیم.

برای دریافت پاسپورت ارمنستان شما باید به‌صورت مداوم 3 سال در خاک این کشور زندگی کرده باشید و اگر پس از این مدت همه موارد مربوط به کار و زندگی در ارمنستان را رعایت کرده باشید می‌توانید به دریافت اقامت دائم یا شهروندی این کشور فکر کنید.

باید بدانید که علاوه بر شرایط بالا باید زبان ارمنی را به‌خوبی بلد باشید و با مردم این کشور ارتباط خوبی بگیرید؛ همچنین برای اخذ شهروندی این کشور تسلط به فرهنگ و قانون اساسی این کشور و قبولی در امتحان آزمون دانش قانون اساسی الزامی است.

با دریافت اقامت دائم یا شهروندی ارمنستان شما شامل مزایایی مثل اجازه تحصیل، اجازه کار و … می‌شوید و شما شامل تمام مزایا شهروندان این کشور می‌شوید.

ارمنستان یکی از کشورهایی می‌باشد که تابعیت دوگانه یا مضاعف را به رسمیت می‌شناسد و شما پس از دریافت تابعیت این کشور می‌توانید تابعیت ایرانی خود را هم حفظ کنید.

در ادامه روش‌هایی قانونی دریافت تابعیت ارمنستان را برای شما توضیح خواهیم داد.

وب‌سایت اداره مهاجرت ارمنستان

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره قوانین و نحوه مهاجرت به ارمنستان می‌توانید به وب‌سایت اداره مهاجرت ارمنستان مراجعه کنید و درباره این موضوعات تحقیق کنید.

جایگاه پاسپورت ارمنستان

جایگاه پاسپورت ارمنستان

ارمنستان یک کشور کوچک در خاورمیانه است و سطح سیاسی عالی ندارد؛ ازاین‌رو رتبه پاسپورت این کشور برای مهاجرانی که به دنبال زندگی در یک کشور قدرتمند هستند مناسب نیست.

اما در مجموع جایگاه پاسپورت ارمنستان در بین کل کشورهای جهان 58 است و با دردست‌داشتن پاسپورت ارمنستان می‌توانید به 80 کشور دنیا سفر کنید.

پاسپورت ارمنستان جایگاه مناسب‌تری از کشورهایی مثل ایران، مصر، هند، تونس، آذربایجان و … دارد و می‌توان گفت کشور روبه‌رشدی از نظر سیاسی است.

هزینه مهاجرت به ارمنستان چقدر است؟

علاوه بر هزینه‌های زندگی در ارمنستان که قبل‌تر برای شما توضیح دادیم شما باید هزینه‌هایی را هم برای ویزا و اقامت در این کشور به سفارت بپردازید که آنها را برای شما خواهیم گفت.

برای اخذ ویزا ورود به ارمنستان شما باید هزینه 31 دلار را به سفارت ارمنستان تقدیم کنید. همچنین بسته به مدت‌زمان اقامت خود در این کشور هزینه‌های متفاوتی را باید پرداخت کنید.

مثلاً برای اقامت تا 21 روز در این کشور باید هزینه 6 دلار را برای صدور ویزا پرداخت کنید؛ اگر بخواهید مدت‌زمان بیشتری در این کشور بمانید می‌توانید ویزا 120 روزه این کشور را با پرداخت 31 دلار دریافت کنید.

اگر قصد رفت‌وآمد به ارمنستان را دارید بهتر است ویزا چند بار ورود را با قیمت 42 دلار از سفارت اخذ کنید. اما نوع دیگری از ویزا وجود دارد به نام ویزا ترانزیت که آن هم هزینه‌های متفاوتی دارید.

برای دریافت ویزا ترانزیت یکبار ورود باید 21 دلار و برای ویزا ترانزیت چندباره ورود باید 37 دلار بپردازید.

مهاجرت به ارمنستان از طریق کار

مهاجرت به ارمنستان از طریق کار

ارمنستان در سال‌های اخیر سعی کرده تا رشد اقتصادی خوبی را داشته باشد و ازاین‌رو در بعضی صنایع و موقعیت‌های شغلی نیاز به نیروی کار متخصص خارجی پیدا کرده.

ازاین‌رو می‌توان گفت که شما با کمی جست‌وجو می‌توانید شغل موردنظر خود را در این کشور پیدا کنید؛ اما دقت کنید که یافتن کار در این کشور به‌راحتی امکان‌پذیر نمی‌باشد و شما نیاز به یک سری شرایط دارید.

به‌طورکلی برای دریافت ویزا کاری کشور ارمنستان شما نیاز به مجوز کار دارید؛ تمام خارجیان متقاضی کار در این کشور باید مجوز کار را از کارفرمای خود دریافت کنند.

البته تمام افراد خارجی نیاز به اخذ مجوز کار ندارند و فقط با ویزا کار می‌توانند در این کشور مشغول به کار شوند. مثلاً برای کسانی که اقامت دائم دارند، مدیران و مؤسسان شرکت‌های خارجی، متخصصان دارای تجربه کاری در حوزه‌های فناوری، کشاورزی و طبیعت و … نیاز به اخذ مجوز کار نیست.

مجوز کار باید توسط کارفرمای ارمنی شما صادر شود، به این منظور کارفرما با ارائه درخواست به Workpermit.am مجوز کار شما را دریافت می‌کند.

شرایط لازم برای اینکه بتوانید مجوز کار را دریافت کنید این است که هیچ شهروند ارمنی نتواند در جایگاه شغلی شما کار کند و کارفرما به دلایل موجه شما را در آن موقعیت شغلی نیاز داشته باشد.

مجوز کار در ارمنستان زمان معینی دارد و این زمان نباید بیش از یک سال باشد، پس از گذشت این زمان در صورت تمایل دو طرف این اقامت قابل‌تمدید است.

شما برای کار در ارمنستان باید برای دو مجوز هزینه کنید، مجوز اجازه کار و مجوز اقامت موقت. هزینه این دو مجوز به ترتیب 52 دلار و 220 دلار می‌باشد.

مدارک لازم برای اقامت کاری ارمنستان

  • مدارک هویتی و پاسپورت معتبر
  • دو قطعه عکس پرسنلی
  • رسید پرداخت‌های هزینه
  • مجوز کنسولی
  • مدرک تحصیلی
  • فرم درخواست مجوز کار

نرخ بیکاری در ارمنستان

نرخ بیکاری در ارمنستان

نرخ بیکاری در ارمنستان بالا می‌باشد مخصوصاً از زمان شیوع کرونا این نرخ به‌شدت بالا رفته و یافتن کار در این کشور برای تمام حوزه‌های کاری کمی سخت شده است.

در سال 2020 نرخ بیکاری در ارمنستان حدود 20 درصد بود که این نرخ به‌شدت بالاست و کار را کمی سخت می‌کرد؛ اما در حال حاضر با پیشرفت اقتصادی این کشور این نرخ کمی پایین آمده است.

در سال ژانویه 2023 طبق آخرین آمار، نرخ بیکاری در ارمنستان حدود 12.7 درصد است که نرخ تقریباً بالایی است؛ اما باز بااین‌حال می‌توان گفت در برخی حوزه‌های کاری به‌راحتی می‌توانید شغل موردنظر خود را پیدا کنید.

برای اینکه بتوانید نرخ بیکاری و دیگر نرخ‌های اقتصادی کشور ارمنستان را مشاهده کنید و وضعیت اقتصادی این کشور را بررسی کنید می‌توانید از طریق این سایت اطلاعات موردنظر خود را دریافت کنید.

سایت کاریابی در ارمنستان

برای اینکه بتوانید بازار کار ارمنستان را بررسی کنید و موقعیت شغلی خود را در این کشور جست‌وجو کنید 4 وب‌سایت معتبر کاریابی ارمنستان را برای شما آماده کرده‌ایم.

Staff.am

Job.am

Jobs.am

Hr.am

مهاجرت به ارمنستان از طریق تحصیل

مهاجرت به ارمنستان از طریق تحصیل

ارمنستان شرایط تحصیلی مطلوبی را دارد و ازاین‌رو بیش از 10 هزار دانشجو در 50 دانشگاه دولتی و خصوصی این کشور مشغول به تحصیل هستند.

در سال‌های اخیر دانشجویان ایرانی به دلایل مختلف علاقه‌مند به تحصیل در ارمنستان شده‌اند و به دلیل هزینه‌های تحصیلی معقول و بورسیه‌های تحصیلی مناسب به این کشور مهاجرت کرده‌اند.

دانشگاه‌های ارمنستان همگی معتبر هستند و مدرک تحصیلی این دانشگاه‌ها در همه جای دنیا قابل‌قبول است. شما برای اخذ ویزا تحصیلی در این کشور راه پیچیده‌ای ندارید و به‌راحتی می‌توانید آن را دریافت کنید.

ارمنستان مردم خون‌گرمی دارد و آنها رفتار دوستانه‌ای با مهاجران دارند؛ ازاین‌رو شما زندگی راحت‌تری در این کشور دارید مخصوصاً که می‌توانید حین تحصیل در خوابگاه‌ها یا خانه‌های دانشجویی زندگی کنید.

در دانشگاه‌های کشور ارمنستان تحصیل به زبان انگلیسی امکان‌پذیر است؛ همچنین شما می‌توانید به زبان ارمنی، روسی و فرانسوی هم در این کشور تحصیل کنید.

برای تحصیل در این کشور ابتدا باید به‌خوبی درباره مراکز تحصیلی ارمنستان تحقیق کنید و بدانید که نسبت به مقطع تحصیلی، مدرک، زبان، هزینه و رشته شما کدام دانشگاه برای شما مناسب است.

سپس بعد از پیداکردن دانشگاه‌های موردنظر باید برای پذیرش در این دانشگاه‌ها درخواست خود را ارسال کنید و منتظر نامه پذیرش خود از این مراکز باشید.

پس از دریافت نامه پذیرش آن را همراه با مدارک خود به سفارت ارمنستان تقدیم می‌کنید و منتظر اعلام نتیجه می‌مانید تا ویزا تحصیلی خود را اخذ کنید.

یکی از شرایط عالی تحصیلی در ارمنستان ارائه بورسیه‌های تحصیلی به دانشجویان بین‌المللی می‌باشد که دولت ارمنستان در این راستا اقدامات مفیدی انجام داده است.

برخی دانشجویان بین‌المللی تحت حمایت دولت این کشور قرار می‌گیرند و بورسیه‌های فول فاند، بورسیه‌های حمایتی و بورسیه‌های معاف از هزینه دریافت می‌کنند.

مدارک لازم برای مهاجرت تحصیلی به ارمنستان

برای اخذ ویزا تحصیلی شما باید مدارکی را به سفارت ارمنستان در ایران ارائه دهید که بعضی از این مدارک را در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد.

  • مدارک هویتی و پاسپورت معتبر
  • چند قطعه عکس پرسنلی
  • مدرک تحصیلی
  • فرم درخواست ثبت‌نام در دانشگاه
  • گواهی سلامت
  • رزومه تحصیلی
  • مدرک زبان
  • توصیه‌نامه تحصیلی
  • نامه پذیرش
  • رسید پرداخت شهریه
  • تمکن مالی
  • مدارک اقامت در ارمنستان
  • و …

هزینه تحصیل در ارمنستان چقدر است؟

شما علاوه بر هزینه‌های زندگی در ارمنستان و هزینه‌های اخذ اقامت که قبل‌تر به شما توضیح دادیم هزینه‌های دیگری هم برای تحصیل در این کشور باید بپردازید.

علاوه بر هزینه‌های گفته شده شما باید هزینه‌ای هم برای اقامت در خانه دانشجویی یا خوابگاه در نظر بگیرید. اما نگران این هزینه‌ها نباشید چرا که هزینه زندگی و تحصیل در این کشور پایین است.

شما برای تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور ارمنستان باید سالیانه حدود 900 تا 9 هزار دلار آمریکا بپردازید. این هزینه‌ها نسبت به شهر محل اقامت و دانشگاه شما متغیر می‌باشد.

همچنین برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد این هزینه حدود 800 تا 8 هزار دلار می‌باشد که نسبت به کشورهای سطح اول دنیا بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

آیا حین تحصیل در ارمنستان اجازه کار داریم؟

جواب این سؤال در یک کلمه بله است؛ شما حین تحصیل در ارمنستان هفته‌ای 20 ساعت اجازه کار دارید که نصف ساعت کار افراد عادی در این کشور می‌باشد.

شما با کار در این ساعات می‌توانید کمی از هزینه‌های زندگی و تحصیل خود در این کشور را پوشش دهید. اما دقت کنید که این کار نباید به تحصیل و نمرات شما ضربه‌ای وارد کند.

دانشگاه‌های برتر در ارمنستان

  • دانشگاه دولتی ایروان – Yerevan State University
  • دانشگاه آمریکایی ارمنستان – American University of Armenia
  • دانشگاه روسی ارمنی – Russian-Armenian University
  • دانشگاه دولتی پزشکی ارمنستان – Yerevan State Medical University
  • دانشگاه دولتی زبان و علوم اجتماعی ایروان بروسف – Yerevan Brusov State University of Languages and Social Sciences
  • دانشگاه ملی پلی‌تکنیک ارمنستان – National Polytechnic University of Armenia
  • دانشگاه ملی کشاورزی ارمنستان – Armenian National Agrarian University
  • دانشگاه دولتی اقتصاد ارمنستان – Armenian State University of Economics
  • دانشگاه فرانسه ارمنستان – Université Française en Arménie
  • دانشگاه دولتی علوم تربیت ارمنستان – Armenian State Pedagogical University

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری به ارمنستان

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری به ارمنستان

شما علاوه بر مهاجرت از طریق کار و تحصیل به ارمنستان می‌توانید از طریق سرمایه‌گذاری هم به این کشور مهاجرت کرده و اقامت دائم آن را دریافت کنید.

شما به دو روش می‌توانید ویزا سرمایه‌گذاری ارمنستان را دریافت کنید:

  1. مهاجرت از طریق خرید ملک
  2. مهاجرت از طریق ثبت شرکت

قبل از اینکه موارد این دو روش را برای شما توضیح دهیم بهتر است درباره مزایا و معایب سرمایه‌گذاری در کشور ارمنستان بیشتر بدانید.

از مزایای سرمایه‌گذاری در ارمنستان می‌توان به رشد اقتصادی این کشور کوچک در سال‌های اخیر اشاره کرد. از مزایای دیگر ارمنستان ثبات سیاسی آن در سال‌های اخیر بوده است.

این کشور دارای منابع معدنی زیادی می‌باشد که می‌توان روی آنها سرمایه‌گذاری‌های مطمئنی کرد. از طرفی این کشور در حال ادغام در نظم اقتصادی جهان است تا خودش را به دیگر کشورهای منطقه برساند.

مورد بعدی از مزایا ارمنستان داشتن نیروی کار متخصص و نسبتاً ارزان است که شما می‌توانید به‌راحتی دانشجویان، نیروهای کار بین‌المللی و … را در این کشور استخدام کنید.

کشور ارمنستان سرمایه‌گذاران بین‌المللی زیادی از کشورهای آلمان، روسیه، یونان و دیگر کشور‌های اروپایی دارد و همین موضوع باعث به‌وجودآمدن بستری مناسب برای سرمایه‌گذاری شده.

اما از طرفی همین موضوع باعث شده تا اقتصاد ارمنستان به‌شدت به اقتصاد روسیه و آلمان وابسته شود و حتی این موضوع یکی از معایب بزرگ ارمنستان است.

از دیگر معایب کشور ارمنستان وجود بازار داخلی کوچک است که باعث شده کسب‌وکارهای داخلی کار سخت‌تری داشته باشند. از طرفی مشکلات این کشور با ترکیه و آذربایجان باعث شده تا افراد زیادی برای سرمایه‌گذاری دست نگه دارند.

مهاجرت به ارمنستان از طریق خرید ملک

یکی از راه‌های مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه‌گذاری خرید ملک در این کشور است؛ اما نکته‌ای که در این روش وجود دارد این است که شما با خرید ملک در ارمنستان نمی‌توانید اقامت دائم این کشور را اخذ کنید.

در روش خرید ملک در ارمنستان شما نسبت به سرمایه‌گذاری که در این کشور می‌کنید می‌توانید مدت‌زمان معینی را در این کشور زندگی کنید.

مثلاً اگر ملک خریداری شده حداقل 19 هزار دلار باشد می‌توانید به مدت 1 سال اقامت ارمنستان را دریافت کنید. اگر به دنبال مدت‌زمان بیشتری هستید باید حدود 57 هزار دلار را سرمایه‌گذاری کرده تا اقامت ۵ساله به شما داده شود.

اما کسانی هستند که به دنبال اقامت ۱۰ساله یا بیشترند؛ آنها باید حدود 95 هزار دلار در کشور ارمنستان سرمایه‌گذاری کنند تا بتوانند برای این مدت اقامت دریافت کنند.

البته دقت کنید که این روش برای شما سود هم خواهی داشت و علاوه بر اینکه می‌توانید اقامت ارمنستان را دریافت کنید، سودی از بالارفتن قیمت خانه و ارز آن کشور هم نصیب شما می‌شود.

مهاجرت به ارمنستان از طریق ثبت شرکت

شما می‌توانید با ثبت شرکت یا احداث نمایندگی یک برند در ارمنستان واجد شرایط دریافت ویزا سرمایه‌گذاری شوید. از مزایا این روش این است که شما محدودیتی از لحاظ تعداد کارمند و نوع کار و … ندارید.

کشور ارمنستان برای اخذ اقامت سرمایه‌گذاری از روش ثبت شرکت قانونی مبنی بر مقدار سهم سهام‌داران تعیین نکرده و ازاین‌رو مهم نیست که شما 1 درصد سهم دارید یا 100 درصد! شما درهرصورت واجد شرایط اخذ اقامت هستید.

نوع کسب‌وکار و بیزینس پلن شما اهمیت بسیار بالایی مثل کشورهای اروپایی ندارد؛ اما باید یک سری الزامات مثل آدرس دقیق، نحوه پرداخت حقوق و مالیات و … مشخص باشد.

شما با ثبت شرکت در ارمنستان می‌توانید به مدت 1، 5 و 10 سال اقامت دریافت کنید؛ اقامت ۱ساله ارمنستان برای شرکت‌های تازه‌تأسیس است.

اقامت ۵ساله برای کسب‌وکارهایی است که اقامت ۱ساله را دریافت‌کردن و شرکت آنها به سوددهی خوبی رسیده. دقت کنید که برای دریافت اقامت ۵ساله باید مالیات‌های خود را به‌درستی پرداخت کرده باشید.

اقامت ۱۰ساله ارمنستان هم تنها برای کسانی می‌باشد که مدیر شرکت‌های پرسود و بزرگ هستند و توانسته‌اند فرصت‌های شغلی زیاد و متنوعی را برای شهروندان ارمنی به ارمغان بیاورند.

از شرایط ثبت شرکت در ارمنستان می‌توان از دو روش اقدام کرد:

  1. ثبت شرکت خود و ارائه بیزینس پلن سودده
  2. اخذ نمایندگی یک شرکت بزرگ در خارج از ارمنستان

به هر روشی که بخواهید اقدام کنید شما نیاز به یک سری مدارک و شرایط دارید که در ادامه آنها را برای شما شرح می‌دهیم.

  • دریافت تأییدیه‌های قانونی از مراجع مربوط در ارمنستان
  • ارائه یک طرح تجاری سودده
  • داشتن سرمایه لازم برای اجرا طرح ارائه شده
  • مدارک هویتی سهام‌داران
  • میزان سهم هر یک از افراد سهام‌دار

مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج

مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج

قوانین مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج با دیگر کشورهای دنیا یکی می‌باشد و همان سخت‌گیری را در این کشور هم انجام می‌شود.

متقاضی دریافت اقامت ارمنستان از این مسیر باید با یک تبعه ارمنی ازدواج کند و به مدت دو سال در کنار هم زندگی کنند. دقت کنید که یک سال از این دو سال باید در ارمنستان سپری شود.

در ادامه شما باید ثابت کنید که در این مدت در کنار هم زندگی کرده‌اید و اینکه ازدواج شما واقعی بوده است؛ یا اینکه شما فرزندی از همسر ارمنی خود دارید.

در این صورت می‌توانید برای دریافت اقامت دائم یا شهروندی این کشور درخواست خود را ارسال کنید. دقت کنید که اگر برای تابعیت ارمنستان اقدام کردید باید شرایطی را داشته باشید.

مثلاً قبل از اقدام برای دریافت شهروندی ارمنستان باید با زبان، فرهنگ و قوانین این کشور آشنا باشید تا در پروسه اخذ اقامت و آزمون شهروندی به مشکلی نخورید.

علاوه بر شرایط بالا شما باید دارای مدارک هویتی معتبر مثل پاسپورت اعتباردار، شناسنامه، مدارک ازدواج و… را داشته باشید.

معرفی 10 شرکت برتر مهاجرت به ارمنستان

در حال حاضر که با کشور ارمنستان، هزینه‌های زندگی در آن، روش‌های مهاجرت و … آشنا شدید وقت آن رسیده تا برای شروع پرونده مهاجرت خود با 10 شرکت برتر مهاجرت به ارمنستان آشنا شوید.

1. اصطهباناتی

اصطهباناتی

مؤسسه حقوقی وکلای برگزیده اصطهباناتی با بیش از 15 سال سابقه فعالیت در زمینه حقوق خصوصی داخلی و بین‌المللی تابه‌حال بیش از 20 هزار پرونده موفق را پشت سر گذاشته است.

مؤسسه مهاجرتی اصطهباناتی یکی از گزینه‌های مناسب برای کسانی است که می‌خواهند با وکلای متخصص و خبره برای پرونده مهاجرتی خود مشاوره داشته باشند.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس تهران: 021-91002412

آدرس تهران: میدان آرژانتین، خیابان بخارست، خیابان بهزاد شفق (17) مجتمع نخل

شماره تماس شیراز: 071-91009797  –  071-36292420  –  071-36292310

آدرس شیراز: خیابان عفیف‌آباد، نبش کوچه 6، پلاک 5، طبقه اول و دوم

شماره تماس اصفهان: 031-91009797  –  031-36703506

آدرس اصفهان: مرداویج، انتهای بلوار شیخ کلینی، نرسیده به مرکز تعاونی پرواز، جنب املاک برمک، پلاک 15

شماره تماس مشهد: 051-91009797

آدرس مشهد: احمدآباد، ابتدای خیابان رضا، ساختمان هتل سیبرگ، طبقه 3، واحد 306

شماره تماس رشت: 013-32133082

آدرس رشت: چهارراه صابرین، نبش خیابان گلسار، برج پاسارگاد طبقه 6 واحد 161

2. Go2tr

گوتوتی‌آر

مؤسسه مهاجرتی گوتوتی‌آر با نام حقوقی گوهران تیام آرتا یکی از موسسه‌های مهاجرتی موفق در این چند ساله می‌باشد. تیم گوتوتی‌آر تلاش می‌کند تا شما مهاجرت آسانی را تجربه کنید.

اگر قصد همکاری با این مجموعه را دارید خوب است بدانید که Go2tr متشکل از 200 نفر متخصص در زمینه مهاجرت به‌تمامی کشورهای پرطرف‌دار دنیا می‌باشد.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-43000021

آدرس تهران: جردن، قبل از چهارراه جهان کودک، خیابان شریفی، روبروی کلانتری گاندی، پلاک ۳۲، واحد ۴

آدرس تبریز: تبریز، ولیعصر، خیابان قانون، جنب پارکینگ فجر، ساختمان کارن، طبقه ۵

آدرس شیراز: شیراز، قصرالدشت، کوچه ۶۲ الف، ساختمان مدیکس، طبقه اول، واحد دوم – گوتوتی آر

آدرس مشهد: مشهد، بلوار فلسطین، فلسطین ۲۳/۱ (تقاطع فلسطین و سناباد)، انتهای سناباد، روبه روی مرکز بهداشت، جنب عابربانک سپه، پلاک ۹۳۰، طبقهٔ سوم، واحد سه

3. رجبی

مؤسسه مهاجرتی رجبی

مؤسسه مهاجرتی رجبی با شماره ثبت 22803 در زمینه مشاوره شغلی و کاریابی، مشاوره تحصیلی و اپلای در بهترین دانشگاه‌های دنیا و مشاوره سرمایه‌گذاری فعالیت می‌کند.

این مؤسسه قدیمی زیر نظر آقای رجبی فعالیت می‌کند و در سال‌های اخیر توانسته اطلاعات مهاجرتی و حقوقی بروزی را به مهاجران ایرانی ارائه کند.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس تهران مرکز: 91002525  –  021-26423392  –  021-26409168

آدرس تهران مرکز: تهران، بلوار میرداماد، بعد از پمپ‌بنزین، پلاک 183

شماره تماس تهران غرب: 91002525  –  021-44027393  –  021-44008427

آدرس تهران غرب: تهران، فلکه دوم صادقیه، بلوار آیت اله کاشانی، ساختمان راز

شماره تماس شیراز: 91002525  –  071-36342117  –  071-32352058

آدرس شیراز: شیراز، بلوار دکتر شریعتی (معالی آباد)، بین کوچه 25 و 27، ساختمان اوتانا طبقه پنجم

4. سروش فردا

سروش فردا

مؤسسه بین‌المللی سروش فردا گزینه بعدی شما در بین 10 شرکت برتر مهاجرت به ارمنستان است که با چندین سال فعالیت خود در زمینه مهاجرت تجربه بالایی دارد.

برای مهاجرت به ارمنستان می‌توانید از این مؤسسه مشاوره بگیرید چرا که آنها دارای تمامی مجوزهای لازم برای انجام امور مهاجرتی شما می‌باشد.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-57680

آدرس: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی (بالاتر از همت)، کوچه فلاحی، پلاک ۱۲، طبقه چهارم، واحد ۸

5. سفیران سروش سعادت

سفیران سروش سعادت

شرکت سفیران سروش سعادت یک مؤسسه بین‌المللی است که زیر نظر وکلای پایه یک دادگستری فعالیت می‌کند. تیم متخصصین این مجموعه با داشتن سابقه طولانی در مهاجرت می‌توانند راهنمای مناسبی برای شما باشند.

این مجموعه که از سال 1392 شروع به فعالیت کرده دارای گواهینامه‌های معتبر برای مشاوره مهاجرتی در زمینه کاریابی، تحصیلی و سرمایه‌گذاری می‌باشد.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-91003232

آدرس: تهران، خیابان ميرداماد ميدان مادر – خیابان سنجابي پلاك بیست‌طبقه سه واحد نه

6. ویزا موندیال

یوزا موندیال

ویزا موندیال یک شرکت کانادایی طبق قوانین کشور کانادا می‌باشد؛ اما بااین‌حال متخصصین این تیم متقاضیان را برای مهاجرت به کشورهای مختلف از جمله استرالیا راهنمایی می‌کنند.

این شرکت که از موسسه‌های قدیمی در بین 10 شرکت برتر مهاجرت به کانادا است با بیش از 10 سال سابقه زیر نظر آقای مرتضی هماپور فعالیت می‌کند.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-28111555

7. پارسیان اپلای

پارسیان اپلای

مؤسسه مهاجرتی بین‌المللی سفیران پارسیان بلندپور با نام تجاری گروه پارسیان اپلای دارای بیش از 10 سال سابقه در زمینه مهاجرت تحصیلی می‌باشد.

اگر به دنبال تحصیل در دانشگاه‌های عالی ارمنستان هستید می‌توانید با مؤسسه مهاجرتی پارسیان اپلای با مدیریت آقای مهندس حسین بلندپور مشاوره داشته باشید.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 051-37058364  –  051-37058365  –  051-37058366  –  09155671511

آدرس: تهران، مشهد – میدان جانباز – برج پاژ، فاز ۱، طبقه ۱۰، واحد ۸

8. هرمس اپلای

هرمس اپلای

هرمس اپلای از سال 98 مشغول به مشاوره مهاجرتی در زمینه تحصیلی، مهاجرتی و… شده است و در این سال‌ها بیش از 300 پرونده موفق را در رزومه کاری خود دارد.

این مجموعه دارای بیش از 70 پرسنل به‌صورت مستقیم و 50 پرسنل به‌صورت غیرمستقیم می‌باشد که آماده خدمت‌رسانی و مشاوره با متقاضیان است.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-91070170

آدرس: تهران – ولنجک – خیابان چهاردهم – ساختمان وفا – طبقه ششم

9. حامی مهاجر

حامی مهاجر

حامی مهاجر یکی از مؤسسات مدرن و قدیمی در زمینه مهاجرت به اروپا، آمریکا، کانادا، استرالیا و کشور آذربایجان می‌باشد که می‌توانید از خدماتشان استفاده کنید.

حامی مهاجر علاوه بر فعالیت در زمینه اخذ اقامت از روش‌های سرمایه‌گذاری، تحصیلی، کاری و ازدواج در زمینه تهیه بلیط هواپیما و تورهای مسافرتی نیز فعالیت می‌کند.

برای تماس با این مجموعه می‌توانید از طریق شماره تماس و وب‌سایت مجموعه با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

شماره تماس: 021-91319191  –  021-49078

آدرس: تهران، مرزداران، خیابان ابراهیمی، برج الوند، طبقه 11 شمالی

10. آتیه آفرینان ایرانیان

آتیه آفرینان ایرانیان

شرکت آتیه آفرینان ایرانیان یک شرکت مهاجرتی برای تسهیل در پروسه مهاجرت شما به کشورهای اروپایی می‌باشد. این مجموعه با در اختیار داشتن مشاورین خبره در این زمینه می‌تواند راه را برای مهاجرت شما آسان کند.

آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 16 سال سابقه دارای دفاتر همکار در کشور‌های کانادا، اتریش، دانمارک، آلمان، نروژ و… است و نمایندگی بیش از چندین دانشگاه و دفتر کاریابی در خارج از ایران است.

شماره تماس: 2172207

آدرس تهران 1: تهران، بلوار میرداماد، نرسیده به خیابان حصاری، پلاک 138، طبقه 5، واحد 27

آدرس تهران 2: تهران، شهرک غرب، بلوار دادمان، روبروی پمپ‌بنزین، پلاک 105، واحد 3، طبقه 1

آدرس شیراز: تهران، شهرک غرب، بلوار دادمان، روبروی پمپ‌بنزین، پلاک 105، واحد 3، طبقه 1

سخن پایانی

در حال حاضر می‌توان گفت که شما کاملاً با کشور ارمنستان آشنا شدید و شرایط خود را برای زندگی در این کشور سنجیده‌اید و با 10 شرکت برتر مهاجرت به ارمنستان هم آشنا شدید.

دقت کنید که قبل از مشاوره و عقد قرارداد با هر یک از شرکت‌های مهاجرتی حتماً درباره آنها تحقیقات لازم را انجام دهید و از مجوزهای آن شرکت مطلع شوید.

در مجموع می‌توان گفت ارمنستان یکی از گزینه‌های مناسب مهاجرت برای ایرانیان می‌باشد چرا که این کشور در نزدیکی ایران قرار دارد و هم‌وطنان زیادی در آنجا زندگی می‌کنند.

شما از بین کشورهای ترکیه و ارمنستان کدام یک را برای زندگی انتخاب می‌کنید و معیار تصمیم شما برای این انتخاب چیست؟ نظراتتان را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباطی