اولین رسانه‌ی تخصصی معرفی بهترین شرکت‌های مهاجرتی و گردشگری

آذربایجان

بهترین شرکت مهاجرت به آذربایجان 【سال 1403】✅+ لیست ۱۰ تایی

وقتی که صحبت از مهاجرت برای ایرانیان می‌شود اکثر ما به دنبال کشوری در نزدیکی ایران هستیم تا بتوانیم رفت‌وآمد راحتی با ایران داشته باشیم. در این مقاله می‌خواهیم علاوه بر 10 شرکت برتر مهاجرت به آذربایجان، این کشور را به شما معرفی کرده و از مزیت‌های مهاجرت به آن برای شما بگوییم.

آذربایجان یکی از کشورهای خوب برای مهاجرت ایرانیان می‌باشد، به این دلیل که موقعیت مکانی این کشور و فرهنگ مردم آن بسیار نزدیک به ایران است.

کشور آذربایجان نسبت به دیگر همسایه‌های ایران هزینه زندگی و تحصیل پایین‌تری دارد و از طرفی شرایط رفاهی مطلوب در این کشور باعث شده سالیانه هم‌وطنان زیادی به آنجا مهاجرت کنند.

نکته جالب درباره این کشور این است که تعداد زیادی از مردم در آذربایجان با زبان فارسی آشنایی دارند و این مسئله زندگی را برای ایرانیان در این منطقه آسان‌تر کرده است.

اگر به مهاجرت به آذربایجان علاقه دارید در ادامه این مقاله با ما همراه باشید چرا که می‌خواهیم درباره این کشور، فرهنگ مردم، مزایا و معایب و روش‌های مهاجرت به آن صحبت کنیم.

دقت کنید که مهاجرت مسئله بسیار حساسی می‌باشد و مهم است که شما قبل از ورود به این کشور اطلاعات درستی داشته باشید و علاوه‌برآن با یکی از 10 شرکت برتر مهاجرت به آذربایجان مشاوره کنید.

آشنایی با کشور آذربایجان

آشنایی با کشور آذربایجان

جمهوری آذربایجان کشوری در قاره آفریقا است که از شمال با کشور روسیه و گرجستان، از غرب با ارمنستان و ترکیه، و از جنوب با ایران در همسایگی است.

همان‌طور که می‌دانید آذربایجان یکی از کشورهایی می‌باشد که علاوه بر ایران، روسیه و ترکمنستان به دریای خزر دسترسی دارد و این دریا یکی از مهم‌ترین بخش‌های این کشور و شهر باکو به‌حساب میاید.

پایتخت آذربایجان، شهر زیبای باکو است که بزرگ‌ترین شهر این کشور و همچنین مرکز صنعتی و تجاری این کشور محسوب می‌شود که سطح رفاه و کار در این شهر بالاتر از دیگر مناطق این کشور است.

زبان رسمی در آذربایجان زبان آذری ترکی است که اکثر مردم این کشور به این زبان با یکدیگر صحبت می‌کنند. همچنین زبان‌های روسی و فارسی و انگلیسی هم در این کشور شناخته شده هستند و کاربرد کمی دارند.

باتوجه‌به آمار رسمی جمعیت آذربایجان در سال 2023، حدود 10 میلیون و 400 هزار نفر است. اقلیت‌هایی مثل آذری‌های ایران، تالشی‌ها و ارومیه‌ای‌ها نیز در این کشور زندگی می‌کنند. همچنین می‌توانید آمار رسمی جمعیت این کشور را از این منبع مشاهده کنید.

واحد پول در آذربایجان منات است و مردم اکثر خریدهای خود را با این ارز انجام می‌دهند. همچنین، ارز دلار نیز در بعضی مواقع به‌عنوان ارز مورد قبول در این کشور استفاده می‌شود.

در سال 2023 هر دلار آمریکا برابر با 1.70 منات می‌باشد که نشان‌دهنده اقتصاد پایدار و نسبتاً خوب آذربایجان است. همچنین در این تاریخ هر منات آذربایجان برابر 3 هزار ریال است.

مناظر طبیعی آذربایجان فوق‌العاده است. این کشور با بیش از ۹۰۰ گونه گیاهی و ۳۸۰ گونه پستاندار، دارای تنوع طبیعی بسیار خوبی است. همچنین، این کشور به‌عنوان مرز بین غرب و شرق قدیمی به‌حساب می‌آید و به همین دلیل، فرهنگ و تمدن‌های مختلفی در این کشور دیده می‌شود.

باکو به‌عنوان شهر برجسته و پایتخت آذربایجان، یکی از شهرهای بسیار زیبای جهان است و برج آتشکده، یکی از نمادهای شناخته شده این شهر محسوب می‌شود.

یکی دیگر از جاذبه‌های گردشگری در آذربایجان، میراث‌فرهنگی و تاریخی آن‌ها است. آذربایجان که بیش از 7 هزار سال قدمت دارد، تاریخچه‌ای غنی در زمینه هنر، ادبیات، موسیقی، معماری و… دارد.

قصرهای باستانی، مساجد، کلیساها، موزه‌ها، معابد و غارهای باستانی بخش کوچکی از جاذبه‌های گردشگری این کشور است.

در آذربایجان، تنوع غذایی بسیار بالایی وجود دارد که بیشتر آن‌ها به‌عنوان غذای ملی این کشور شناخته می‌شوند. باقالی‌پلو، دلمه، شیرینی‌های محلی و… تنها بخشی از خوراکی‌هایی هستند که در آذربایجان مورداستفاده قرار می‌گیرند.

آذربایجان در بسیاری از صنایع مثل نفت و گاز، کشاورزی، صنایع غذایی، صنایع‌دستی، گردشگری و صنایع خودروسازی فعالیت مستمری دارد. همچنین، پایتخت این کشور به‌عنوان یکی از شهرهای مهم در زمینه تجارت و صنعت در خاورمیانه شناخته می‌شود.

در نهایت، آذربایجان یک کشور پیشرفته می‌باشد که دارای طبیعت زیبا، تاریخ و فرهنگی غنی، اقتصاد روبه‌رشد و… است. باتوجه‌به موقعیت مکانی، آذربایجان یکی از کشورهای مهم در خاورمیانه به‌حساب می‌آید.

هزینه زندگی در آذربایجان

هزینه‌های زندگی در آذربایجان نسبت به کیفیت زندگی در این کشور بسیار پایین است و مسئولان آذربایجان سعی کدند تا ثبات اقتصادی را در کشورشان حفظ کنند.

اما در مورد هزینه‌ها، هزینه‌های زندگی برای یک خانواده 4 نفره در آذربایجان حدود ماهی 1581 دلار معادل 2687 منات آذربایجان می‌باشد؛ البته در محاسبه این هزینه اجاره‌بها در نظر نگرفته شده.

برای یک فرد مجرد این هزینه‌ها متفاوت است و شما باید تنها ماهی 450 دلار معادل 760 منات برای یک ماه بدون درنظرگرفتن اجاره منزل خرج کنید.

جالب است بدانید هزینه‌های زندگی در کشوری مثل آذربایجان که سطح رفاهی و امکانات بیشتری از ایران دارد کمتر از آن است!

متوسط هزینه‌های زندگی در آذربایجان در سال 2023 بدون درنظرگرفتن هزینه اجاره منزل حدود 12 درصد ارزان‌تر از ایران می‌باشد.

همچنین در مورد هزینه‌های اجاره مسکن هم در حال حاضر هزینه اجاره‌خانه در آذربایجان حدود 45 درصد ارزان‌تر از ایران است!

در تصویر زیر سعی کردیم قیمت بعضی از اقلام و هزینه‌هایی که باید داشته باشید را آماده کنیم تا از قبل با بعضی از آنها آشنا شوید و بتوانید حدود هزینه‌های خود در کشور آذربایجان را محاسبه کنید.

هزینه زندگی در آذربایجان

همچنین برای مشاهده دقیق هزینه‌های اقلام بیشتر می‌توانید از طریق این سایت اطلاعات موردنظرتان را ببینید.

اطلاعات بیشتر درباره کشور آذربایجان

آذربایجان بزرگ‌ترین منطقه قفقاز حساب می‌شود که جمعیت زیادی را در خود قرار داده، از بین حدود 10 میلیون نفر جمعیت این کشور بیش از 90 درصد آنها مسلمان هستند.

این کشور در حال حاضر رشد اقتصادی خوبی داشته و در سال‌های اخیر توانسته با افزایش تولید ناخالص، کمک بسیار زیادی به مردم و اقتصاد خود بکند.

ازآنجاکه آذربایجان بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاری در این کشور فراهم کرده در حال حاضر بیشتر کارخانجات و شرکت‌های داخل این کشور توسط افراد غیر آذربایجانی اداره می‌شود.

به دلیل دسترسی عالی آذربایجان به دریای خزر بخشی از اقتصاد این کشور را ماهیگیری تشکیل می‌دهد؛ بخش دیگری هم مربوط به بخش کشاورزی می‌شود که حدود 30 درصد از تولید ملی آنها را شامل می‌شود.

آذربایجان در بخش صنایع نفتی هم یکی از کشورهای مهم محسوب می‌شود که در طول روز حدود 450 هزار بشکه نفت تولید می‌کند و یکی از منابع مهم تأمین نفت کشور روسیه می‌باشد.

جمهوری آذربایجان، یک کشور دموکراتیک مستقل با نظام سیاسی جمهوری‌خواهی است که در این سیستم سیاسی، رئیس‌جمهور به‌عنوان رهبر کشور فعالیت‌های لازم را انجام می‌دهد.

از سال 1991، بعد از استقلال آذربایجان از شوروی، این کشور به‌عنوان یک کشور مستقل با یک نظام سیاسی دموکراتیک آغاز به کارکرد.

از شهر‌های مهم این کشور می‌توان به باکو، پایتخت آذربایجان، در جوار دریای خزر و شهر گنجه دومین شهر بزرگ آذربایجان که دارای جاذبه‌های تاریخی همچون مسجد جامع گنجه، آرامگاه نظامی گنجوی و… می‌باشد.

همچنین شهرهای بزرگ دیگری در آذربایجان همچون شوشی، لنکران، نخجوان و… وجود دارند که مکان‌های دیدنی زیادی را در خود جای‌داده‌اند.

همان‌طور که گفتیم ایرانیان زیادی در کشور آذربایجان زندگی می‌کنند که از قوم‌های آذری و کرد هستند؛ این افراد به دلیل اشتراکات فرهنگی، زبانی، غذایی و… که بین کشور ما و آذربایجان وجود دارد این کشور را به‌عنوان خانه خود انتخاب کرده‌اند.

در حال حاضر آمار دقیقی از تعداد ایرانیان ساکن در کشور آذربایجان موجود نیست؛ اما می‌توان گفت حدود 100 هزار ایرانی در این کشور مشغول کار و زندگی هستند.

ایرانیان ساکن کشور آذربایجان در کسب‌وکارهای مختلفی فعالیت می‌کنند و از نیروهای کار خوب این کشور به‌حساب می‌آیند. برخی از صنایعی که ایرانیان به‌خوبی در آن فعال هستند شامل تجارت و بازرگانی، کشاورزی، صنایع خودرویی، ساخت‌وساز و فناوری اطلاعات می‌باشد.

مزایا و معایب زندگی در آذربایجان

مزایا زندگی در آذربایجان

  • موقعیت جغرافیایی عالی
  • تنوع فرهنگی و طبیعت زیبا
  • هزینه‌های زندگی کمتر نسبت به کشورهای منطقه
  • تحصیل در دانشگاه‌های باکیفیت
  • آب‌وهوای مناسب و مشابه ایران
  • امنیت بالا و کمبود جرم و جنایت
  • محیط کسب‌وکار دوستانه
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری عالی
  • خدمات پزشکی ارزان
  • استفاده از فناوری‌های پیشرفته در بسیاری از زمینه‌های زندگی
  • آشنایی با زبان فارسی و انگلیسی
  • و…

معایب زندگی در آذربایجان

  • کمبود آب در بعضی مناطق
  • افزایش قیمت مسکن
  • محدودیت‌ در آزادی بیان
  • نرخ بیکاری نسبتاً بالا
  • رفتارهای نژادپرستانه برخی افراد
  • ترافیک زیاد در شهرهای شلوغ
  • و…

مهاجرت به آذربایجان

مهاجرت به آذربایجان

حالا که با کشور آذربایجان، هزینه‌های زندگی در آن، وضعیت اقتصادی و مزایا و معایب آن آشنا شدید بهتر از قبل از آشنایی با 10 شرکت برتر مهاجرت به آذربایجان کمی درباره مهاجرت به این کشور صحبت کنیم.

مهاجرت به آذربایجان در سال‌های گذشته به دلیل شرایط اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و… در این کشور، برای بسیاری از افراد جذابیت شده است.

آذربایجان یک سیستم مهاجرت قوی و با قوانین مشخصی دارد؛ مردم خیلی از کشورهای منطقه مثل ایران، ترکیه، روسیه و اوکراین به‌صورت قانونی به آذربایجان مهاجرت می‌کنند.

به‌طورکلی مهاجرت به این کشور در چند وقت گذشته افزایش زیادی داشته است و دلیل آن طبیعت بکر، فرهنگ غنی، شرایط اقتصادی بهتر نسبت به دیگر کشورهای منطقه و… می‌باشد که آذربایجان را به یکی از مقاصد جذاب مهاجرتی تبدیل کرده است.

آذربایجان در سال‌های اخیر سعی کرده است تا بیشتر نیروی کار ماهر و تحصیل‌کرده را جذب کشور خود کند و این نشان‌دهنده نیاز این کشور به نیروی کار متخصص است.

در نتیجه مهاجرت به آذربایجان برای کسانی که دنبال تحصیلی در دانشگاه‌های معتبر، کار در کشوری با اقتصاد روبه‌رشد و یا زندگی در کشوری زیبا هستند، می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

روش‌های مهاجرت به آذربایجان

برای مهاجرت به کشور زیبا آذربایجان به‌صورت قانونی 4 روش دارد که در این روش‌ها در اکثر کشورهای بزرگ دنیا مورداستفاده قرار می‌گیرد.

این روش‌ها عبارتنداز

  • مهاجرت به آذربایجان از طریق کار
  • مهاجرت به آذربایجان از طریق تحصیل
  • مهاجرت به آذربایجان از طریق سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت به آذربایجان از طریق ازدواج

قوانین اخذ تابعیت آذربایجان

بسته به روش مهاجرت شما به کشور آذربایجان می‌توانید پس از مدتی اقامت دائم این کشور را دریافت کنید؛ اما بدانید که هیچ‌کدام از روش‌ها باعث دریافت اقامت دائم از ابتدا نمی‌شود.

با هر روش قانونی به آذربایجان مهاجرت کنید پس از گذشت 5 سال زندگی در این کشور، اگر شغلی داشته باشید و مالیات خود را در این سال‌ها پرداخت کرده باشید می‌توانید درخواست اخذ اقامت دائم خود را برای اداره مهاجرت این کشور ارسال نمایید.

اما برای دریافت شهروندی و پاسپورت این کشور شرایط فرق می‌کند، به این منظور باید حدود 7 الی 8 سال در این کشور زندگی کرده و شرایط لازم را برای دریافت پاسپورت داشته باشید.

دقت کنید که روش‌هایی وجود دارد که می‌توانید این زمان را کاهش دهید که یکی از این روش‌ها ازدواج با شهروند کشور آذربایجان است.

اما شرایط کلی برای دریافت شهروندی آذربایجان به این صورت می‌باشد

  • باطل کردن تابعیت قبلی خود
  • داشتن مدارک هویتی کامل
  • حداقل 7 سال زندگی و اقامت مداوم
  • پرداخت مالیات در این مدت
  • داشتن تمکن مالی و داشتن درآمد کافی
  • تسلط به زبان ترکی آذری
  • تسلط به فرهنگ کشور آذربایجان
  • عدم سو پیشینه در سال‌های زندگی در این کشور

سایت اداره مهاجرت آذربایجان

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره قوانین مهاجرتی کشور آذربایجان و آشناشدن با قوانین سفارت و اداره مهاجرت، برای شما 2 وب‌سایت دولتی آذربایجان را آماده کرده‌ایم تا اطلاعات دقیقی در این باره به دست بیاورید.

migration.gov.az

evisa.gov.az

جایگاه پاسپورت آذربایجان

جایگاه پاسپورت آذربایجان

پاسپورت آذربایجان یکی از قوی‌ترین پاسپورت‌های منطقه قفقاز حساب می‌شود؛ اما طبق آمار سال 2023، پاسپورت این کشور در رده 73 در دنیا قرار دارد که رتبه متوسط و حتی کمی حساب می‌شود.

کسانی که پاسپورت آذربایجان را دارند می‌توانند به بیش از 70 کشور دنیا بدون نیاز به ویزا سفر کنند و این برای یک کشور آسیای غربی تا حدودی خوب است.

در مجموع پاسپورت آذربایجان با تلاش‌های دولت این کشور وضعیت معمولی دارد و این کشور برای جذب مهاجران بیشتر باید روی این مسئله تمرکز کند.

هزینه مهاجرت به آذربایجان

شما برای مهاجرت به کشور آذربایجان باید هزینه‌هایی را بپردازید که این هزینه‌ها شامل هزینه ویزا و مدارک و هزینه‌های خوردوخوراک و مسکن در این کشور می‌باشد.

قبل‌تر درباره هزینه‌های زندگی و مسکن برای شما صحبت کرده‌ایم، می‌توانید برای محاسبه حدودی هزینه زندگی خود به آن قسمت مراجعه کنید.

اما برای هزینه‌های ویزا باید بگوییم نمی‌توان یک مقدار ثابت را در نظر گرفت و این هزینه نسبت به روش مهاجرتی شما تغییر می‌کند.

مثلاً برای ویزا تجاری آذربایجان باید حدود 300 تا 450 دلار و برای ویزا کاری ۱ساله این کشور حدود 600 دلار هزینه پرداخت کنید. البته این هزینه‌ها تقریبی است که می‌توانید اطلاعات دقیق‌تری از هزینه‌های مهاجرت به آذربایجان را از سفارت آن بپرسید.

مهاجرت به آذربایجان از طریق کار

مهاجرت به آذربایجان از طریق کار

یکی از راه‌های مناسب برای مهاجرت به آذربایجان، کارکردن در این کشور است؛ شما با داشتن تخصص و مهارت در یک زمینه خاص می‌توانید وارد بازار کار این کشور بشوید.

برای ورود به بازار کار آذربایجان و کار در این کشور باید به تخصص، مدرک تحصیلی، سابقه کاری، سن، مدرک زبان و… توجه زیادی کنید تا شانس پیداکردن کار برای شما بالا برود.

برای اینکه بتوانید در آذربایجان کار کنید باید یک پیشنهاد کار رسمی از یک کارفرمای آذربایجانی داشته باشید. برای این کار می‌توانید به دنبال شغل موردنظر بگردید و مکاتبه‌هایی با کارفرماهای آذری داشته باشید.

کارفرما آذربایجانی باید به مدت چند ماه کار موردنظر خود را در این کشور آگهی کند و در صورت‌نیافتن شخص موردنظر در داخل کشور می‌تواند یک متخصص خارجی را استخدام نماید.

با دریافت پیشنهاد کاری و قبول‌شدن آن به شما اقامت موقت با قابلیت تمدید داده می‌شود که پس از 5 سال به اقامت دائم این کشور تبدیل می‌شود.

برخی شرایطی که برای کار در آذربایجان باید داشته باشید بدین صورت می‌باشد:

  • متقاضی باید بالای 18 سال سن داشته باشد
  • مدارک هویتی و پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • نیروی کار آذربایجانی برای موقعیت شغلی شما وجود نداشته باشد.
  • فرم درخواست کار شما باید توسط کارفرما ارسال شود
  • گواهی سلامت
  • پرداخت مالیات در زمان اشتغال
  • و…

نرخ بیکاری آذربایجان چقدر است؟

نرخ بیکاری آذربایجان چقدر است؟

آذربایجان در سال‌های اخیر قبل از پاندمی کرونا اقتصاد خوب و پویایی داشت که نرخ بیکاری در آن زمان بین 4.5 تا 5 بود؛ اما بعد از سال 2020 و آمدن کرونا شرایط تغییر کرد.

از سال 2020 نرخ بیکاری در کشور آذربایجان تا 6.5 درصد هم بالا رفت؛ اما در سال‌های اخیر و بازگشت به شرایط عادی نرخ بیکاری در این کشور هر ساله روبه‌بهبود است.

با این اوصاف می‌توان گفت وضعیت اشتغال در این کشور مناسب بوده و طبق آخرین آمار از هر 100 نفر تنها 6 نفر بیکار و به دنبال کار هستند.

سایت کاریابی

برای اینکه بتوانید نگاهی به بازار کار آذربایجان و تخصص‌های موردنیاز این کشور بیندازید، چند وب‌سایت کاریابی در این کشور را برای شما آمده کرده‌ایم.

دقت کنید که وب‌سایت‌های کاریابی آنلاین زیادی در این کشور وجود دارند؛ اما برای یافتن شغل مناسب و بررسی شرایط کاری این کشور، وب‌سایت‌های معرفی شده کافی می‌باشد.

ejob.az

jobsearch.az

rigzone.com

مهاجرت به آذربایجان از طریق تحصیل

مهاجرت به آذربایجان از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی به آذربایجان در چند سال گذشته به دلیل مزایای زیادی که دولت این کشور برای دانشجویان مهاجر در نظر گرفته است جذابیت زیادی برای محصلان ایرانی پیدا کرده.

عمده‌ترین دلیل مهاجرت تحصیلی دانشجویان ایرانی به کشور آذربایجان، هزینه بالا تحصیل در دانشگاه‌های ایرانی نسبت به کیفیت تدریس و اعتبار مدرک است.

این در حالی است که هزینه تحصیل در دانشگاه‌های آذربایجان به طور میانگین نسبت به دانشگاه‌های کشورهای پیشرفته، بسیار کمتر است.

برای مثال، هزینه تحصیل در دانشگاه‌های خوب آذربایجان حدود 2000 دلار در سال است و مدارک این دانشگاه‌ها در بیش از 50 کشور دنیا معتبر می‌باشد.

همچنین، در آذربایجان فرصت‌های کاری زیادی برای دانشجویان مهیا شده است. شرکت‌های بین‌المللی که در این کشور فعال هستند به دنبال دانشجویان متخصص و باانگیزه برای کارآموزی و کارکردن هستند و متقاضیان می‌توانند سابقه کاری خود را در کنار تحصیل در این کشور بالا ببرند.

دانشگاه‌های آذربایجان دارای استانداردهای بین‌المللی و برنامه‌های تحصیلی بسیار زیادی هستند که برای دانشجویان جذاب است.

برنامه تحصیلات دانشگاهی در آذربایجان در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است و هر کدام از این مقاطع شرایط خاص خود را دارند.

تحصیل در مقطع کارشناسی حدود 3 الی 4 سال می‌باشد و در اغلب اوقات به زبان آذری برگزار می‌شود؛ ولی شما می‌توانید دانشگاه‌هایی را برای تحصیل انگلیسی در این مقطع پیدا کنید.

برای مقطع کارشناسی ارشد شما باید به زبان انگلیسی تحصیل کنید و حتی برای قبولی در دانشگاه‌ها مدرک زبان آیلتس با نمره 6.5 الزامی است. دوره تحصیلی کارشناسی ارشد ۲ساله می‌باشد.

و در آخر مقطع دکتری در کشور آذربایجان مثل دیگر کشورهای دنیا نیاز به یک رزومه علمی قوی دارد. همچنین علاوه‌برآن نیاز به تأییدیه استاد راهنما دارید.

برای مهاجرت به آذربایجان به‌عنوان دانشجو، باید درخواست پذیرش خود را برای یکی از دانشگاه‌های این کشور ارسال کنید و مدارک لازم را برای ویزای تحصیلی ارائه دهید.

هزینه تحصیل در آذربایجان چقدر است؟

هزینه تحصیل در آذربایجان نسبت به رشته تحصیلی، دانشگاه و شهر محل اقامت متفاوت است؛ اما در مقایسه با کشورهای دیگر، هزینه تحصیل در آذربایجان به‌طورکلی کمتر است.

شما علاوه بر هزینه هر ترم دانشگاه باید هزینه خوابگاه، خوردوخوراک و حمل‌ونقل خود را محاسبه کنید که برای این کار می‌توانید به بخش هزینه‌های زندگی در آذربایجان مراجعه کنید.

به‌طورکلی می‌توان میانگین هزینه‌هایی برای تحصیل در آذربایجان در نظر گرفت که آنها را برای شما بازگو می‌کنیم.

هزینه دوره‌های زبان انگلیسی در آذربایجان از 800 تا 1500 دلار است و هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی از 1500 تا 3000 دلار است.

این هزینه‌ها برای مقطع کارشناسی ارشد از 2500 دلار شروع شده و تا 4000 دلار ادامه دارد، برای مقطع دکتری هم باید از 1200 تا 2000 دلار هزینه کنید.

دانشگاه‌های آذربایجان

  1. دانشگاه دولتی باکو – Baku State University
  2. دانشگاه نفت و صنایع آذربایجان – Azerbaijan State Oil and Industry University
  3. دانشگاه پلی تکنیک آذربایجان – Azerbaijan Technical University
  4. دانشگاه دولتی اقتصاد آذربایجان – Azerbaijan State University of Economics
  5. دانشگاه دولتی پداگوژیک آذربایجان – Azerbaijan State Pedagogical University
  6. دانشگاه معماری و عمران آذربایجان – Azerbaijan University of Architecture and Construction
  7. دانشگاه اسلاو باکو – Baku Slavic University
  8. دانشگاه زبان آذربایجان – Azerbaijan University of Languages
  9. دانشگاه مهندسی باکو – Baku Engineering University
  10. دانشگاه دولتی گنجه – Ganja State University

اجازه کار حین تحصیل در آذربایجان چقدر است؟

شما در حین تحصیل در آذربایجان می‌توانید به کار مشغول شوید و بخشی از هزینه‌های تحصیل و زندگی خود را از این طریق تأمین کنید.

دانشجویان در آذربایجان 20 ساعت در هفته اجازه کار دارند و درصورتی‌که لطمه‌ای به درسشان نخورد می‌توانند تا این مقدار در هفته به کار بپردازند.

مهاجرت به آذربایجان از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت به آذربایجان از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت به آذربایجان از طریق سرمایه‌گذاری یکی از روش‌های جذاب برای راه‌اندازی بیزینس جدید و بهبود وضعیت مالی در این کشور است.

در این روش متقاضی می‌تواند با سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی که توسط دولت یا شرکت‌های خصوصی ایجاد شدند به‌راحتی مهاجرت کند.

یکی از بهتری ویژگی‌های این روش، راحتی و سرعت در اخذ ویزای موقت برای ورود به آذربایجان است با سرمایه‌گذاری شما روی پروژه‌های کشور آذربایجان به‌راحتی می‌توانید اقامت خود را دریافت کنید و با رشد کسب‌وکارتان در مدت چند سال می‌توانید شهروند این کشور شوید.

ثبت شرکت و طی‌کردن این روند در کشور آذربایجان بسیار راحت است. دولت این کشور به دنبال جذب سرمایه‌گذاران زیادی است و ازاین‌رو پروسه‌های زمانگیر این مسیر را کوتاه کرده است.

آذربایجان در سال‌های اخیر که رشد اقتصادی خوبی را داشته به دنبال جذب سرمایه‌گذاران خارجی رفته و از طریق روش‌های گوناگون و پروژه‌های عظیم به دنبال ترغیب‌کردن آنها می‌باشد.

شما برای سرمایه‌گذاری در آذربایجان و اخذ اقامت 3 راه دارید که در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد.

خرید ملک

آذربایجان یکی از کشورهایی است که به شما اقامت دائم را در ازای خرید یک‌خانه به ارزش حداقل 100 هزار منات آذربایجان می‌دهد.

باتوجه‌به رشد اقتصاد آذربایجان در چند سال اخیر و ورود مهاجران و سرمایه‌گذاران به این کشور دولت آذربایجان بستر مناسبی را برای متقاضیان فراهم کرده تا به‌راحتی بتوانند ملک موردنظر خود را خریداری کنند.

ثبت شرکت

دولت آذربایجان برای تشویق سرمایه‌گذاران به ثبت شرکت که یکی از بهترین راه‌های مهاجرت به این کشور است شروع به آسان‌سازی پروسه ثبت شرکت کرده است.

پروسه ثبت شرکت در آذربایجان تنها 3 روز طول می‌کشد و به همین خاطر است که سالانه تعداد زیادی شرکت در این کشور به ثبت می‌رسند.

خرید اوراق‌قرضه

روش آخر برای سرمایه‌گذاری در آذربایجان و اخذ اقامت این کشور خرید اوراق‌قرضه در بانک‌های آذربایجان می‌باشد. در این روش شما باید 100 هزار منات سرمایه‌گذاری کنید.

با پرداخت این مبلغ و سرمایه‌گذاری در آذربایجان به شما اجازه اقامت ۶ماهه داده می‌شود و پس از آن به مدت 1 سال تمدید می‌شود. به همین صورت اگر بتوانید اقامت خود را تا 5 سال حفظ کنید می‌توانید اقامت دائم این کشور را اخذ کنید.

مهاجرت به آذربایجان از طریق ازدواج

مهاجرت به آذربایجان از طریق ازدواج

اخذ اقامت از طریق ازدواج در اکثر کشورهای دنیا به یک‌شکل است و قوانین یکسانی دارد؛ اما بااین‌حال توضیحات مختصری را برای شما خواهیم داد.

در این نوع ویزا شما باید با یک تبعه آذربایجان ازدواج و چند سال زندگی کنید، این ازدواج باید واقعی باشد و مدارکی برای اثبات این ادعا داشته باشید.

مراقب باشید که استفاده از راه‌های غیرقانونی برای این کار منجر به دیپورت و یا حتی زندان برای شما می‌شود؛ ازاین‌رو باید تمام مدارک قانونی ازدواج را نزد خود نگه دارید.

دقت کنید که شما باید مدارکی از ازدواج قبلی خود در صورت وجود ارائه دهید و پس از آن دلیل جدایی از همسر و یا دلیل فوت او را به سفارت آذربایجان توضیح دهید.

شما پس از ازدواج با تبعه آذربایجان باید حدود 3 الی 5 سال با یکدیگر در خاک آذربایجان زندگی کنید. پس از گذشت این زمان اگر ثابت شود که در این مدت با یکدیگر زندگی می‌کردید و در مخارج خود مشکلی نداشتید اقامت دائم و سپس شهروندی آذربایجان به شما اعطا می‌گردد.

علاوه بر شرایط گفته شده برای اخذ شهروندی از طریق ازدواج باید زبان ترکی آذری را به طور کامل یاد بگیرید و با قوانین و فرهنگ مردم آذربایجان آشنا شده باشید.

10 شرکت برتر مهاجرت به آذربایجان

تا اینجا با کشور آذربایجان به‌خوبی آشنا شدیم و از هزینه‌های زندگی، زایا و معایب، روش‌های مهاجرت و … باخبر شدیم، حالا وقت آن رسیده که با 10 شرکت برتر مهاجرت به آذربایجان آشنا شویم.

دقت کنید مؤسسات معرفی شده توسط ما یک‌بار مورد بررسی قرار گرفته‌اند؛ اما توصیه می‌کنیم قبل از همکاری با هر یک از شرکت‌ها حتماً درباره آنها تحقیق کنید.

1. اصطهباناتی

اصطهباناتی

مؤسسه حقوقی وکلای برگزیده اصطهباناتی یکی از مؤسسات باسابقه در زمینه مهاجرت کاری، سرمایه‌گذاری، تحصیلی و… به آذربایجان و شهر باکو می‌باشد.

اگر ساکن شهرهای تهران، شیراز، اصفهان، مشهد یا رشت هستید می‌توانید از خدمات حضوری مشاوره مهاجرتی این مؤسسه بهره‌مند بشوید.

برای مشاوره قبل از مهاجرت و دریافت اطلاعات درباره کشور مقصدتان می‌توانید از راه‌های ارتباطی این مجموعه با آنها تماس بگیرید.

شماره تماس تهران: 021-91002412

آدرس تهران: میدان آرژانتین، خیابان بخارست، خیابان بهزاد شفق (17) مجتمع نخل

شماره تماس شیراز: 071-91009797  –  071-36292420  –  071-36292310

آدرس شیراز: خیابان عفیف‌آباد، نبش کوچه 6، پلاک 5، طبقه اول و دوم

شماره تماس اصفهان: 031-91009797  –  031-36703506

آدرس اصفهان: مرداویج، انتهای بلوار شیخ کلینی، نرسیده به مرکز تعاونی پرواز، جنب املاک برمک، پلاک 15

شماره تماس مشهد: 051-91009797

آدرس مشهد: احمدآباد، ابتدای خیابان رضا، ساختمان هتل سیبرگ، طبقه 3، واحد 306

شماره تماس رشت: 013-32133082

آدرس رشت: چهارراه صابرین، نبش خیابان گلسار، برج پاسارگاد طبقه 6 واحد 161

2. گوتوتی‌آر

گوتوتی‌آر

مؤسسه مهاجرتی گوتوتی‌آر با نام حقوقی گوهران تیام آرتا یکی از موسسه‌های مهاجرتی موفق در این چند ساله می‌باشد. تیم گوتوتی‌آر تلاش می‌کند تا شما مهاجرت آسانی را تجربه کنید.

اگر قصد همکاری با این مجموعه را داشتید بدانید که Go2tr متشکل از 200 نفر متخصص در زمینه مهاجرت به‌تمامی کشورهای پرطرف‌دار دنیا می‌باشد.

برای مشاوره قبل از مهاجرت و دریافت اطلاعات درباره کشور مقصدتان می‌توانید از راه‌های ارتباطی این مجموعه با آنها تماس بگیرید.

شماره تماس: 021-43000021

آدرس تهران: جردن، قبل از چهارراه جهان کودک، خیابان شریفی، روبروی کلانتری گاندی، پلاک ۳۲، واحد ۴

آدرس تبریز: تبریز، ولیعصر، خیابان قانون، جنب پارکینگ فجر، ساختمان کارن، طبقه ۵

آدرس شیراز: شیراز، قصرالدشت، کوچه ۶۲ الف، ساختمان مدیکس، طبقه اول، واحد دوم – گوتوتی آر

آدرس مشهد: مشهد، بلوار فلسطین، فلسطین ۲۳/۱ (تقاطع فلسطین و سناباد)، انتهای سناباد، روبه روی مرکز بهداشت، جنب عابربانک سپه، پلاک ۹۳۰، طبقهٔ سوم، واحد سه

3. رجبی

مؤسسه مهاجرتی رجبی

مؤسسه مهاجرتی رجبی با شماره ثبت 22803 در زمینه مشاوره شغلی و کاریابی، مشاوره تحصیلی و اپلای در بهترین دانشگاه‌های دنیا و مشاوره سرمایه‌گذاری فعالیت می‌کند.

این مؤسسه قدیمی زیر نظر آقای رجبی فعالیت می‌کند و در سال‌های اخیر توانسته اطلاعات مهاجرتی و حقوقی بروزی را به مهاجران ایرانی ارائه کند.

برای مشاوره قبل از مهاجرت و دریافت اطلاعات درباره کشور مقصدتان می‌توانید از راه‌های ارتباطی این مجموعه با آنها تماس بگیرید.

شماره تماس تهران مرکز: 91002525  –  021-26423392  –  021-26409168

آدرس تهران مرکز: تهران، بلوار میرداماد، بعد از پمپ‌بنزین، پلاک 183

شماره تماس تهران غرب: 91002525  –  021-44027393  –  021-44008427

آدرس تهران غرب: تهران، فلکه دوم صادقیه، بلوار آیت اله کاشانی، ساختمان راز

شماره تماس شیراز: 91002525  –  071-36342117  –  071-32352058

آدرس شیراز: شیراز، بلوار دکتر شریعتی (معالی آباد)، بین کوچه 25 و 27، ساختمان اوتانا طبقه پنجم

4. سفیران سروش سعادت

سفیران سروش سعادت

سفیران سروش سعادت چهارمین مورد از 10 شرکت برتر مهاجرت به آذربایجان است که متخصصان زیادی در زمینه مهاجرت تحصیلی و کاری دارد.

مؤسسه سفیران سروش سعادت یک مجموعه حقوقی می‌باشد که مالکیت آن به‌صورت سهامی بوده و مختص به یک فرد نیست؛ در این مجموعه وکلای متخصص از کشورهای کانادا، انگلیس، ایران و… فعالیت می‌کنند.

برای مشاوره قبل از مهاجرت و دریافت اطلاعات درباره کشور مقصدتان می‌توانید از راه‌های ارتباطی این مجموعه با آنها تماس بگیرید.

شماره تماس: 021-91003232

آدرس: تهران، خیابان ميرداماد ميدان مادر – خیابان سنجابي پلاك بیست‌طبقه سه واحد نه

5. ویزا 724

ویزا 724

شرکت ویزا 724 یک مجموعه مهاجرتی برای اخذ ویزا، رفع ریجکتی، وقت سفارت و… می‌باشد؛ این مجموعه به‌صورت 24 ساعته در 7 روز هفته آماده خدمات به شما است.

ویزا 724 دارای سابقه طولانی و درخشانی در زمینه اقامت و رفع ریجکتی می‌باشد و شما می‌توانید به‌راحتی با مراجعه به وب‌سایت این مجموعه از مشاوره رایگان آنها استفاده کنید.

برای مشاوره قبل از مهاجرت و دریافت اطلاعات درباره کشور مقصدتان می‌توانید از راه‌های ارتباطی این مجموعه با آنها تماس بگیرید.

شماره تماس: 021-22609330  –  021-22609232  –  021-22624260  –  021-2609221

آدرس: تهران، خیابان شریعتی، پایین‌تر از پل صدر، جنب پمپ‌بنزین، نبش کوچه الهیه (ساختمان مؤسسه حقوقی لیبرا و کاریابی بین‌المللی ایران)

6. قاره‌پیما

قاره‌پیما

قاره‌پیما یک مجموعه مهاجرتی و گردشگری متعلق به شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری سفر نیلی کرج می‌باشد که در زمینه‌های مختلفی فعالیت می‌کنند.

این مجموعه علاوه بر مشاوره مهاجرتی و اخذ اقامت در زمینه خرید آنلاین بلیط هواپیما و هتل، تورهای خارج از کشور و… فعالیت می‌کند.

برای مشاوره قبل از مهاجرت و دریافت اطلاعات درباره کشور مقصدتان می‌توانید از راه‌های ارتباطی این مجموعه با آنها تماس بگیرید.

شماره تماس: 021-91028292  –  09121931613

آدرس: بلوار ارم – پلاک 214 طبقه دوم واحد 5

7.آرینا پارس

آریانا پارس

مؤسسه مشاوره شغلی و کاریابی آریانا پارس دارای مجوزهای رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌باشد.

این مؤسسه با بیش از 7 سال سابقه در زمینه کاریابی و مهاجرت کاری آماده ارائه انواع خدمات مشاوره قبل از مهاجرت و انجام امور اخذ ویزا است.

برای مشاوره قبل از مهاجرت و دریافت اطلاعات درباره کشور مقصدتان می‌توانید از راه‌های ارتباطی این مجموعه با آنها تماس بگیرید.

شماره تماس: 021-91098002

آدرس: اتوبان ستاری بلوار لاله شرقی بلوار شاهین جنوبی نرسیده به همت پلاک ۵۵ واحد ۳

8. میرداماد

میرداماد

مؤسسه حقوقی میرداماد در زمینه حقوق داخلی و بین‌الملل چندین سال فعالیت دارد که با همکاری مشاورین مجرب از نقاط مختلف دنیا می‌تواند خدمات مهاجرتی مطمئنی را به شما عرضه کند.

مؤسسه حقوقی وکلای برگزیده میرداماد با نام حقوقی توسعه‌گران مهر هشتمین انتخاب شما از بین 10 شرکت برتر مهاجرت به آذربایجان است.

برای مشاوره قبل از مهاجرت و دریافت اطلاعات درباره کشور مقصدتان می‌توانید از راه‌های ارتباطی این مجموعه با آنها تماس بگیرید.

شماره تماس تهران: 021-88726227

آدرس تهران: تهران، میدان آرژانتین، خیابان 11 بخارست، پلاک 11، واحد 9

شماره تماس شیراز: 071-91009294

آدرس شیراز: شیراز، هتل چمران، طبقه 2

9.حامی مهاجر

حامی مهاجر

حامی مهاجر یکی از مؤسسات مدرن و قدیمی در زمینه مهاجرت به اروپا، آمریکا، کانادا، استرالیا و کشور آذربایجان می‌باشد که می‌توانید از خدماتشان استفاده کنید.

حامی مهاجر علاوه بر فعالیت در زمینه اخذ اقامت از روش‌های سرمایه‌گذاری، تحصیلی، کاری و ازدواج در زمینه تهیه بلیط هواپیما و تورهای مسافرتی نیز فعالیت می‌کند.

برای مشاوره قبل از مهاجرت و دریافت اطلاعات درباره کشور مقصدتان می‌توانید از راه‌های ارتباطی این مجموعه با آنها تماس بگیرید.

شماره تماس: 021-91319191  –  021-49078

آدرس: تهران، مرزداران، خیابان ابراهیمی، برج الوند، طبقه 11 شمالی

10.هرمس اپلای

هرمس اپلای

آخرین مؤسسه برای مهاجرت به آذربایجان، مؤسسه مهاجرتی هرمس اپلای است که به‌صورت تخصصی در زمینه مهاجرت تحصیلی فعالیت می‌کنند.

این مؤسسه دارای بیش از 150 پرسنل متخصص در زمینه مهاجرت از نقاط مختلف دنیا می‌باشد که از زمان مشاوره و قبل از اپلای تا آمادگی برای مصاحبه و تحصیل در دانشگاه موردنظر شما همراهتان هستند.

برای مشاوره قبل از مهاجرت و دریافت اطلاعات درباره کشور مقصدتان می‌توانید از راه‌های ارتباطی این مجموعه با آنها تماس بگیرید.

شماره تماس: 021-91070170

آدرس: تهران – ولنجک – خیابان چهاردهم – ساختمان وفا – طبقه ششم

سخن پایانی

در حال حاضر می‌توان گفت که شما برای مهاجرت به کشور زیبای آذربایجان آماده هستید و هر اطلاعاتی که قبل از مهاجرت نیاز دارید در اختیار شما قرار گرفته.

اگر به دنبال اطلاعاتی بودید که در این مقاله گفته نشده می‌توانید در بخش نظرات سؤالات خود پیرامون کشور آذربایجان و 10 شرکت برتر مهاجرت به آذربایجان را از ما بپرسید.

دقت داشته باشید که مؤسسات معرفی شده باید قبل از هر اقدامی از سمت شما بررسی شوند و پس از انتخاب شرکت مناسب از مشاورین آنها کمک بگیرید.

حال که با کشور آذربایجان آشنا شدید باتوجه‌به نزدیک بودن مکان، فرهنگ و… آذربایجان و ترکیه کدام یک را برای زندگی انتخاب می‌کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباطی